НАЙ-НОВИ:

Чуколов: Добре е лидерите на ОП да разговарят на една маса, а не през медиите

“Защо в референдума да питаме народа дали не иска вероучение в училище”, попита депутатът от “Атака” Десислав Чуколов в ефира на Канал 3. Според него появата на евродепутатката от Зелените в Европарламента Ска Келер, е чисто политическа акция.

[ad id=”263680″]

“Целта й е да засили политически зелените в България и в Европейския парламент. Тя се надява от България да влязат евродепутати и да попълнят тяхната група в ЕП”, прогнозира Чуколов. “Начинът, по който беше посрещната в България, би трябвало да я наведе на мисълта, че не е добра дошла”, смята още атакистът.

“Този зелен рекет, който се упражнява, явно му минава този номер”, вметна той предвид търпимостта на полицията спрямо протестите и преграждането на пътища.

Според депутата от “Атака” зелените заедно с десните партии целят, покрай протестите срещу втория лифт, да предизвикат сваляне на властта по същия начин, както го направиха срещу кабинета “Орешарски”.

[ad id=”218001″]

“Сега, ако може, пак да има такива протести, за да влязат в парламента, явно това е тяхната цел”, коментира исканията на десните формации заедно със зелените Десислав Чуколов.

По повод Истанбулската конвенция и идеята за референдум депутатът от “Атака” предложи да се запише и още един въпрос – за изучаване на религия в училище.

“Защо да не питаме българския народ дали да има вероучение в училищата?, предложи той. “Тепърва започва тоя натиск срещу България за приемане на трети пол, за осиновяване на деца от еднополови двойки”, прогнозира още Чуколов.

[ad id=”218548″]
image1 (9K)

Той отрече да има напрежение в коалицията “Обединени патриоти”, но подчерта, че тя все пак се състои от три самостоятелни партии. По думите му обаче, е добре тримата лидери да водят диалог на една маса, а не през медиите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Държавата е Собственост на Пеевски - ДСП, като Делян Славчев…