НАЙ-НОВИ:

Чуйте запис от разговора на телефонен измамник с възрастна жена

МВР разпространи аудио запис на разговор между телефонен измамник и възрастна жена. Мъжът се представя за полицай от столичното 2-ро РУ и прави опити да заблуди жената.

СДВР – Столична полиция публикува на Facebook страницата си видео запис на автентичен разговор с телефонен измамник. Мъж разговаря с жена и я разпитва кога последно е получавала обаждане от измамници.

Той се представя за полицай от 2-ро РУ и развива история, че двама ало измамници са задържани. Апашът разказва и случка, че 19 човека режат пръсти и бият с метални тръби беззащитни жени. Той диктува и номер за връзка.

“Продължават опитите на телефонните измамници по всякакъв начин да въвеждат в заблуждение, представяйки се за служители на МВР!

СДВР напомня отново, че единният спешен европейски номер е САМО 112! Той се избира без никакви цифри или кодове пред него! Ако Ви заплашват с физическо насилие, запазете спокойствие! Веднага се обадете на тел. 112, потърсете помощ от близки или съседи и отидете в най-близкото районно управление на МВР!”, пишат от полицията.

Ето действителен разговор от опит за телефонна измама:

Продължават опитите на телефонните измамници по всякакъв начин да въвеждат в заблуждение, представяйки се за служители на МВР! СДВР напомня отново, че единния спешен европейски номер е САМО 112! Той се избира без НИКАКВИ цифри или кодове пред него! Ако Ви заплашват с физическо насилие запазете спокойствие! Веднага се обадете на тел. 112, потърсете помощ от близки или съседи и отидете в най-близкото районно управление на МВР!#СДВРстоличнаЕто действителен разговор от опит за телефонна измама:

Публикувахте от СДВР Столична Полиция в Четвъртък, 31 януари 2019 г. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
4 февруари е Световният ден за борба с онкологичните заболявания.…