Чудодеен японски метод за отслабване с чаша вода

Из интернет пространството може да откриете какви ли не съвети и диети, с които да се отървете от излишните килограми и да върнете телосложението си до нормална форма. Много от тях обаче са сложни или трудно приложими.

Оказва се, че има един японски метод, който може да направи истински чудеса с тялото ви.

Това определено е най-лесният начин за отслабване. Японски учени са открили, че, ако пиете водата по определен начин, може да се отървете от излишните мазнини.

Как се спазва този режим?

На първо място, щом станете сутрин от леглото, то веднага трябва да изпиете чаша обикновена вода и след това да измиете зъбите си. Течността, приета на празен стомах, извежда токсините от тялото ви и стимулира работата на метаболизма и червата.

Препоръчва се да закусите след 45 минути. Водата, която вече сте изпили, ще намали чувството ви за глад и ще ядете много по-малка порция.

След успешната закуска трябва да се въздържате от приемането на каквато и да е храна за около 2 часа. През деня, преди да решите да ядете, е препоръчително да пиете около 200 мл. вода.

Старайте се да се храните балансирано и да се движите повече. По този начин за около месец, нивото на захарта ви ще се нормализира, киселините ще изчезнат, а излишните килограми постепенно ще се стопят.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)