НАЙ-НОВИ:

Четири са най-големите егоисти в зодиака!

Не всеки човек би се погрижил за някой друг. Някои хора предпочитат първо да мислят за себе си, след това за околните.

Тези зодиакални знаци са по-склонни към проява на егоизъм от всички други:

Овен

Представителите на този знак са доста инфантилни. Може да им е трудно да разберат, че желанията и нуждите на другите са различни от техните собствени.

Това е като за бебе, което цяла нощ крещи, без да осъзнава, че майка му е уморена и иска да се отпусне. По принцип овенът не може да съчувства на другите хора.

Близнаци

Това е един от най-егоистичните знаци в целия зодиак, въпреки че на пръв поглед изглежда, че това не е така. Близнаците ще отидат навсякъде с вас, ще говорят за всичко, но само докато самите те се интересуват от това.

Ако близнакът се отегчи във вашата компания, той ще се отърве от вас като ненужен баласт.

Лъв

Те се нуждаят от място под прожекторите, почти колкото от въздух. В борбата за първите места те са готови буквално да изтласкат всички с лакти, стига да привлекат внимание.

Егоизмът на лъва се крие в желанието им да бъдат в центъра на всеобщото възхищение и понякога те могат дори да наранят близките си.

Дева

Представителите на този знак имат една подобна с раците черта – обичат да помагат и да се грижат за близките си. Егоизмът на Девите се състои в това, че чрез поведението си те се опитват да заемат по-високо социално ниво.

jenata.blitz.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Йоана Буковска продава родната си къща в Габрово, сподели самата…