НАЙ-НОВИ:

Честта е по-важна от живота – минути преди зверството обявил в социалната мрежа убиецът

Малко преди да извърши зверството, Любомир написал във Фейсбук профила си: „ Честта е по-важна от живота”. След като убил жена си, той е направил опит да се самоубие.

Дни преди да убие жена си по особено жесток начин, 48-годишният Любомир Славейков е казал пред съседи, че Светла си е хванала любовник и ще я убие. И според тях най-вероятната причина за трагедията, разиграла се посред нощ в столичния кв. „Модерно предградие”, е ревност.

Любомир и Светла са били в развод. Жената е била обект на домашно насилие в продължение на месеци.

„Не ги познавам, никой не познавам, но разбрах, че тя си имала любов. Обещал, че ще я застреля и го направил”, каза една от съседките на семейството пред Нова телевизия. „Виждала съм само как една кола на транспорта спира тук. Той сигурно работи към транспорта. Тук не се знае, всеки си е в къщата, не знаем кой си има проблеми”, коментира още тя.

Хората твърдят, че Любомир неведнъж е посягал на Светла, но тя не е подавала сигнал в полицията. Престъплението е извършено в къщата, в която 48-годишната жена е живеела под наем. Сигналът в полицията е подаден от сина на семейството, мъж на около 20 години. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Задължителното предучилищно образование за 4-годишните деца в цялата страна се…