НАЙ-НОВИ:

Челси уволни Франк Лампард

Челси официално обяви уволнението на Франк Лампард. “Сините” се разделят с единадесети мениджър по време на ерата Абрамович.

“Това бе изключително трудно решение. Благодарни сме на Франк за всичко, което направи като мениджър на клуба. Резултатите и представянето обаче не кореспондират с очакванията на клуба”, се казва в официалното съобщение от Челси.

“Никога няма подходящо време да се разделиш с легенда като Франк, но след дълго обсъждане решихме, че е нужна промяна, за да дадем време на отбора да повиши качеството на представяне.”

“От името на всички в клуба, от името на Борда и от свое име, благодаря на Франк за неговата работа като мениджър и му желая успех в бъдеще. Той е важна икона на този велик клуб и неговият статус си остава непроменен. Винаги ще бъде добре дошъл на “Стамфорд Бридж”, пише в съобщението от Роман Абрамович, който за първи път дава изявление при раздяла с треньор на Челси.

Лампард изкара едва 18 месеца като треньор на Челси, но постави началото на подмладяването в “синия” клуб. Английската легенда стъпи на “Стамфорд Бридж” в тежък момент, когато имаше забрана за входящи трансфери и трябваше да гради отбор само с наличното. Франки даде шанс за изява на множество юноши на клуба, с които завърши на четвърто място в класирането през миналия сезон и достигна до финал на ФА Къп.

Източник – Гонг За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Влад посещава гроба на Адриан, където заварва баща си. Петре…