Чаровникът Руслан Мънов пак се нашишка

Руслан Мъйнов е поредната звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен. Актьорът отново е много напълнял и е заковал кантара на критичните за ръста си 120 кг. Репортер на „Уикенд” засече усмихнатият бесарабски българин в един от столичните молове и остана потресен от теглото му. Руслан си е върнал свалените килограми в двоен размер.

Припомняме, че преди няколко години Мъйнов прибeгна до помощта на пластичната хирургия, за да намали теглото си. Той си сложи пристягащ стомаха пръстен, вместо да се подлага на жестока диета. Звездата от „Комиците“ се подложи на интервенция за поставяне на гастрален пръстен в клиниката на д-р Ангел Енчев в Пловдив и успя да смъкне около 30 кг от осанката си. С поставянето на пръстена рязко се намалява приема на храна, и съответно количеството поети калории. Пръстенът се имплантира в горната част на стомаха, точно под хранопровода. Той придава на стомаха формата на пясъчен часовник. Така количеството на храната, която може да го запълни целия, е буквално няколко супени лъжици.
Това удоволствие струва на усмихнатия комик 10 бона и той бе много доволен от ефекта. Уви, решението се оказа временно и Мъйнов отново е върнал старите си килограми, че даже и отгоре.

Крак в модата с гастралните пръстени повлече Азис, който се подложи на тази операция още преди години. Преди това той също дълго време се опитваше да намали шкембето чрез гладуване и спорт. Последва го Люси Иларионов, който бавно възвърна старото си тегло и отново е едрогабаритен. Съпругът на модната шефка Ирина Папазова – Ивo Чeшмeджиeв, също си сложи пръстен и издъхна заради усложнения от на пръв поглед безопасната операция за отслабване.

От всички доверили се на хирургията за вталяване, нито един не успя да задържи теглото си за повече от 2-3 години, а дори напълняха повече, отколкото преди интервенцията, констатират медици.

 


image0 (9K)