НАЙ-НОВИ:

Чалгата ваканцува в тузарски комплекси, актьорите по къмпинги и каравани

Чалгата ваканцува на тузарски комплекси за летните си почивки, пише „Телеграф“, а актьорите по къмпинги и каравани, потвърди ЗАРАТА.

Глория избра Гърция, въпреки че има апартамент в Слънчев бряг. Попфолкдивата се носи на крилете на любовта и за първи път показа мъжа на сърцето си. Дъщеря й Симона прекарва лятото в Слънчев бряг, където в компанията на приятелки се отдаде на работа и купони.

Галена релаксира в тузарска вила във Варна. За това се похвали самата певица, като качи няколко кадъра в Инстаграм.

Константин, съпругата му и двете деца също избраха Гърция за лятната си почивка.

Както всяко лято естрадната легенда Йорданка Христова почива в къщата си в Царево. Близо до къщата на Данчето се намира тази на композитора Борис Карадимчев. Сестрата на Стефан Данаилов също има вила в Царево.

Златка Димитрова по традиция почива на Каваците в компанията на сина си Миро и майка си.

Калин Врачански предпочита каравана. Той отсяда всяка година в къмпинг „Градина“. На същата плажна ивица разпускат Радина Кърджилова и Деян Донков, Калин Вельов, Генка Шикерова, Лора Крумова, Свилен Ноев, Яна Кузова. На къмпинг лятото прекараха Рая Пеева и Явор Бахаров.

Александър Сано това лято предпочете лукса на хотела и заведе жена си в Свети Влас. Юлиян Вергов си спретна купон на яхта.

Романтичната почивка на Гала и Стефан предизвика бурни реакции в мрежата заради снимката по монокини на водещата, която от дни се върти в мрежата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Тялото на мексиканския журналист Невит Кондес Харамийо беше открито в…