НАЙ-НОВИ:

Чай за отслабване праща треньора на Гала и Стефан на съд?

Най-актуалното име във фитнес гилдията – Ванко Георгиев или познат като Vanko Pump and Run, който втали тв водещата Гала и половинката й Стефан, както и още много хора извън светската гилдия, а сега персонално се е заел с визията на продуцента Иван Христов, се забърка в сериозен скандал, съобщи Хотарена.

Звездният треньор поде самоинициатива в своя instagram профил – @vanko_pumprun, 15-дневно предизвикателство – “Лъжа или истина”, в което тества върху себе си действието на популярния в Турция, а не по-малко и в България, чай за детокс и отслабване – Iron Tea, като направи прибързани заключения относно ефективността му едва на втория ден, с което си навлече гнева на официалните вносители.

Той сподели публично, че е получил телефонно обаждане от компанията, в което го предупреждават да спре да показва опаковката на чая, докато не излезе с ясна позиция, относно действието му, след въпросните 15 дни.

В социалните мрежи настана истинска истерия около създалия се конфликт на интереси и доволни клиенти на продукта скочиха на инструктора, който с лека ирония и нескрита насмешка, сподели, че “yплашен” е избягал на морето, за да не може да му се връчи съдебната призовка.

Ще следим с интерес, както казуса с въпросния чай за отслабване, така и фигурата на продуцента Иван, който под вещото ръководство на Ванко Pump and Run избяга 6 отсечки от по 200 м., през едва 3 мин. една от друга.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 13 ноември 2010 г. Бойко Борисов подари на Владимир…