НАЙ-НОВИ:

Цитиридис се подигра с Койна Русева, но и брутално се изложи

Шегите на Николаос Цитиридис са крайно безвкусни, но вече преминават добрия тон и нанасят сериозни обиди на популярните личности, които му гостуват и реално правят предаването що-годе интересно.

В един от последните епизоди при разговор с Любен Дилов-син водещият си неуместна шега с актрисата Койна Русева. Недоволни зрители веднага отбелязаха грешката му и го попиляха в социалните мрежи с жлъчни коментари.

“На кого ли е кръстена Койна Русева? Сигурно на дядо си Въпросителен”, зададе си въпрос Николаос и сам си отговори. Липсата на екзалтация на публиката от шегата го накара да се замисли, че вероятно е прозвучала глупаво и той продължи напред в предаването си, без да зачеква повече темата за Койна.

Със сигурност и на актрисата не й е приятно да продължават да дъвчат странното й име и всеки да се пита от къде идва и на кого е кръстена. “Койна е силно и хубаво име. При мен е копи пейст от баба ми”, е споделяла през годините Койна, но явно водещият на “Шоуто на Николаос Цитиридис” не е добре подготвен и си личи, че отскоро е в светските среди.

show.blitz.bg

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Окръжна прокуратура - Варна привлече към наказателна отговорност старши разследващ…