НАЙ-НОВИ:

Цветанов: Преди да иска единение, Радев да се извини за разединението, което причини

“През последната година и половина президентът цели противопоставяне между институциите”, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председателят на партията Цветан Цветанов обвини президента Румен Радев в опит за противопоставяне на институциите.

Цветанов каза това по повод обръщението на държавния глава към нацията от миналия петък, в което президентът излезе с инициатива за национално единение.

Според държавния глава, “партийни, лобистки и индивидуални облаги закриват хоризонта на националния интерес”. Цветан Цветанов смята, че президентът дължи извинение за свои действия.

[ad id=”225664″]

“Когато правиш подобно предложение, първо трябва да се извиниш за всичко това, което причини последната една година и половина. Това противопоставяне, което цели президентът при всяко негово появяване, чисто институционално – към българския парламент, към Министерския съвет и персонално към премиера Борисов“, заяви Цветан Цветанов.

Изявлението на президента беше критикувано преди три дни и от премиера Бойко Борисов, който в същото време изрази готовност за намиране на общ език между институциите. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Лидерът на БСП добави, че досега доплащането е ставало нерегламентирано…