НАЙ-НОВИ:

Цветанов изнагля: Знам кой стои зад „Апартаментгейт“ – близкото обкржение на премиера

Във финалната част на съвместната ни работа се оказа, че не съм познавал Борисов, каза бившият Втори в ГЕРБ. Той посочи, че се е чул за последно с Бойко Борисов преди около месец за предстоящия форум на ЕАЦС „Три морета“.

“Имам отговор на въпроса кой стои зад „Апартаментгейт“ – близкото обкръжение около премиера. Хора, които смятаха, че партията е даденост и могат спокойно да заемат позицията ми”, обяви председателят на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов в предаването „Денят с Веселин Дремеджиев“ по TV+ и TV1.

„Знам как се е случило всичко“, заяви той и допълни, че атаката срещу него е благодарение на добре режисиран сценарий.

Цветанов каза още, че е преживял случилото се и от дистанцията на времето решението да се оттегли от ГЕРБ е било правилно. Той сподели, че всички проверки са приключили. “Винаги съм се ръководил от Закона”, каза още бившият втори в ГЕРБ.

„Много са тези, които успяха да създадат усещане в премиера, че съм човек, който търси съревнование с него- за лидерството или за министър- председателски пост. Това никога не е било на дневен ред“, коментира Цветан Цветанов.

Той посочи, че се е чул за последно с Бойко Борисов преди около месец за предстоящия форум на ЕАЦС „Три морета“.

„Във финалната част на съвместната ни работа се оказа, че не съм познавал Борисов“, сподели Цветан Цветанов. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
И тази година, на 37-то издание на „Ваканция и СПА…