НАЙ-НОВИ:

Цветанов в атака: Има ясна симбиоза между ГЕРБ и ДПС

“Сега, наблюдавайки процесите през последната година, година и половина, мога да кажа, че има ясна симбиоза между две от основните политически формации, които са системни партии – ГЕРБ и ДПС”, каза в предаването “12+3” по БНР лидерът на партия “Републиканци за България” Цветан Цветанов.

“ГЕРБ никога не е организирала изборите. От 2009-а до 2017-а година имаше служебни кабинети, които подготвяха изборите”, каза пред БНР Цветан Цветанов. С назначаването на служебните кабинети той обясни смяната на полицейските началници, каквото предложение направи той при срещата с президента Румен Радев.

“Организирането на парламентарните избори от служебни кабинети даде една допълнителна гаранция изборите да бъдат честни и да не бъдат оспорвани. Сега, наблюдавайки процесите през последната година, година и половина, мога да кажа, че има ясна симбиоза между две от основните политически формации, които са системни партии – ГЕРБ и ДПС”, коментира Цветанов.

Той подчерта, че хората, които са вярвали, че ГЕРБ е алтернатива на ДПС, сега са напуснали разочаровани управляващата партия и са отишли при него в “Републиканци за България”.

Цветанов беше категоричен, че партията не се разцепва и уточни, че “Технократи за България” е изложение на един редови член на партията в Пловдив и е тема, която се обсъжда на общинско ниво: “Колегите си работят и обменят свои идеи. Демократично е всеки да изразява своето мнение и по начин, по който прецени.” За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Кристина Христова Съвременното дигитално общество създава неограничени възможности за общуване,…