НАЙ-НОВИ:

Хороскоп: От петък, за седмица влизате в нов период от живота си

  • zarata*
  • 21.01.2021
  • Любопитно
  • Коментарите са изключени за Хороскоп: От петък, за седмица влизате в нов период от живота си

В петък насочете вниманието си към планове и дела, с които ви предстои да се ангажирате до края на следващата седмица. Подгответе се добре и действайте според собствената си интуиция.

Този нов период от живота ви (от днес до края на следващата седмица) ще бъде запомнен с някои промени в приятелските ви взаимоотношения, с някои нови виждания за събития от миналото ви, с успешни действия на база натрупан вече опит и знания и с една нова придобивка.

Влиянието на жени в този ден ще бъде голямо. Проблематични обаче могат да се окажат отношения с дъщеря, внучка или по-малка сестра.

Изненадите в петък ще са свързани с работата или с бизнеса ви и могат да провокират желани или нежелани промени днес или през следващата седмица.

Младите мъже до 35 годишна възраст, които са обвързани с брак или съвместно съжителство, могат да са подвластни на настроения, свързани с прибързано обвързване, отговорност за което не са били готови.

Младите жени да не изпускат контрола върху личните си финансови ресурси, както и да избягват да живеят с надежди за някакви неочаквани печалби. Тези неща са строго индивидуални и зависят и от личния ви хороскоп.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще търсите обяснение на думи или действия на човек, с когото сте се срещнали или разговаряли през седмицата. Причината е, че ще имате усещане за липса на откровеност или прикриване на важни факти поради някаква причина. Това ще бъде благоприятен ден за планиране на важни ангажименти през следващата седмица. Не пренебрегвайте желанията на човек от дома ви. Денят носи специални новини или преживявания, свързани с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, внимание ще изиска здравето ви. Може да отидете на преглед при лекар по предварително уговорена среща. Отношенията ви с роднини ще са напрегнати, неясни или затормозяващи вашата емоционална душа. Петък ще бъде благоприятен ден за работа, така че не разпилявайте времето си! Може да получите покана за гостуване или за среща, която ще реализирате през следващите няколко дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате малки разходи или парични приходи. Като цяло финансовите ви дела не вещаят затруднения. Семейните ви задачи и ангажименти ще бъдат ваш приоритет. Възможна е подготовка за важно събитие или среща през почивните дни. Моментите на тъга ще са свързани с хора, които са в Отвъдното или с такива, които са на далечно разстояние от вас. Това ще бъде благоприятен ден за нови начинания или за реализиране на предварително подготвени промени.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да имате финансови дела, свързани с документ, договор, покупка или продажба, оформяне на сделка и др. Този ден вещае важни новини за пари, които ще са различни за всеки един от вас. Някои могат да се зарадват, но други да преживеят паника и безпокойство. Този ден ще се запомни с изненадващи новини или преживявания, които ще оставят следа след себе си и ще повлияят върху събития, чието развитие предстои през следващата седмица. Плановете ви за пътуване ще се реализират без изненади. Може да търсите отговори на лицемерни или задкулисни действия на хора, които познавате. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Виж още:
Според едно от многото проучвания по темата - колкото по-интелигентна…