НАЙ-НОВИ:

Хороскоп на всички зодии за 14 февруари

[ad id=”263680″]

Овен
Събуждате се нахъсани за работа, но ще се окаже, че задачите ви са по-малко, отколкото очаквате. Част от тях ще отпаднат или ще се изместят във времето по независещи от вас причини. Фактът, че ще разполагате с някоя и друга свободна минута повече няма как да не ви зарадва, употребете ги за себе си.

Телец
На преден план ще излезе решаването на финансов въпрос. Крайният резултат не зависи изцяло от вас, ще се наложи намесата и на външни фактори. Оглеждайте документите си внимателно, ако допуснете грешка ще е от прекалено доверие.

Близнаци
Контактите ще са интензивни предимно във връзка с неформалните ви занимания. Вероятно ще сложите край на стара вражда и ще подобрите отношенията си с някого. Помнете, че подадената ръка съвсем не означава разрешение за нарушаване на личното ви пространство.

Рак
Ориентирайте вниманието си към отложени задачи или такива, за които не сте имали условия да довършите. Ситуацията е променена, днес ще успеете да напреднете с тях и да ги актуализирате. Възползвайте се от опита на колегите си.

[ad id=”225664″]

Лъв
Някой недвусмислено ще ви покаже интереса си към вас. Реагирайте спокойно, оставете си време за преценка на обстановката. Важно е да решите имате ли нужда от нова връзка или трябва да запазите обичайните формални отношения.

Дева
Новина от близък ще ви зарадва, но и в известен смисъл ще промени намеренията ви. Служебните задължения ще са малко повече и малко по-различни, но пък ще участвате в полезна дискусия за новостите в практикуваната от вас дейност. Реагирайте спокойно на промените.

Везни
Привлекателни сте, убедителни и остроумни. Ще направите „пробив“, свързан с разрешаването на професионален казус. Ще успеете да убедите околните във верността на твърденията си и да приложите предпочитаното от вас решение. Не давайте поводи за обсъждане на поведението ви.

Скорпион
Не е препоръчително да рискувате днес. Не позволявайте да ви ангажират с несвойствени дейности. Поинтересувайте се за намеренията на конкуренцията. Ще намерите слаби места и ще оформите стратегията си в перспектива.

Стрелец
Динамичен ден, свързан с доста контакти и придвижване от едно място на друго. Бъдете внимателни с транспорта, може да станете свидетели на някакъв инцидент или неволно да се окажете в центъра на събитията. Ще получите достъп до важна информация.

[ad id=”263680″]

Козирог
Има дни, в които се събуждате в добро настроение без видима причина. Днешният е такъв и всичко ще ви се получава много лесно. Заемете се първоначално с реда около себе си. Ще намерите нещо важно, което си мислите, че сте загубили.

Водолей
Настроението ви е романтично. Не е лошо да флиртувате, но не го правете на работното място. Отделете време за подобряване отношенията с колегите, вместо да се престаравате със служебните задачи.

Риби
Леко сте разсеяни и е желателно да запишете задачите си и да ги изпълнявате последователно. Любимият човек може да прехвърли служебните неприятности у дома. Постарайте се да успокоите обстановката, вместо да припомняте правата и задълженията в съвместния живот.

Хороскопът е изготвен от астролога Петя Георгиева./ Източник: tialoto.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Лидерът на германските социалдемократи Мартин Шулц снощи обяви, че подава…