Хороскоп за 14 октомври, неделя: Опасност за финансовите ви дела!

В неделя ще искате да се насладите на положителни емоции от постигнатото досега предимно в материален план: добре свършена работа в стопанството, приключил ремонт или подобрения в дома.

[ad id=“225664″]

Днес може да преживеете нови положителни събития в този план. Някои от вас ще обсъждат идея за покупка или наемане на нов дом, продажба на собственост (поради различни причини).

Финансовите ви дела днес ще са уязвими откъм грешки или опити за измама, така че бъдете внимателни.

Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване и за създаване на нови познанства с хора от други населени места.

Овен

Въздържайте се от излишно прибързване при сключването на брак. Възможно е да ви се наложи не само да запълвате свободното време на роднините, но и да търсите връзки за тяхното трудоустрояване.

Разположението на планетите предсказва за вас добри възможности в пътуването зад граница и при многобройните контакти с чужденците.

Не се хвалете със своите доходи, тъй като може да се окажете „на тясно“.

Телец

Възможно е Телците да са изправени пред избора между романтично увлечение и домашните задължения. Благоприятни са грижите, свързани с благоустройството и началото на строителство.

Пътуванията, срещите и новите начинания, свързани с разширяването на полето на действие, носят положителни резултати.

Възможни са финансови проблеми, свързани с покупката на лека кола или недвижим имот.

Близнаци

Усмирете страстите. Днес звездите не ви съветват да разчитате на успех в любовта. На много Близнаци е трудно да се примирят с присъствието на по – възрастното поколение роднини в дома им и постоянните им препоръки.

[ad id=“263680″]

Постарайте се да прекарвате повече време на открито.

Спрете за известно време да харчите пари.

Рак

Постепенно любовните ви отношения се заздравяват. Посветете този ден на старшото поколение роднини – те се нуждаят много от вас. През първата половина на деня нищо не трябва да ви тревожи.

Но е желателно да не планирате пътувания и командировки.

Денят е неблагоприятен за финансови сделки, покупки на техника, оборудване и едър добитък.

Лъв

Общуването с любимия човек е затруднено и най-вероятно няма да доведе до желаните резултати. Може да ви се наложи да принесете определена жертва в името на интересите на семейството.

Звездите ви съветват да намалите малко деловата активност и да почивате пълноценно.

Не разчитайте на успех в новите начинания или на печалба в хазарта.

Дева

Не изяснявайте отношенията, тъй като това е безполезно. Възможно е максимално напрежение на душевните сили за сдържането на емоциите. Старайте се да не загубите самообладание.

Предпазете се от всякакви пътувания и командировки.

[ad id=“236993″]

Възможно е именно днес да ви изненадат неочаквано проблеми или предишните грешки в работата.

Везни

Запозналите се през тази година влюбени, градят светли планове за бъдещето си и е напълно възможен брак. Благоприятен ден за едри придобивки, благоустройване на жилището и сключването на брак.

Смяната на местата и далечните пътешествия предвещават успех.

Не се стискайте и не издребнявайте в разчетите.

Скорпион

В любовните отношения ви очакват големи проблеми и размисли: какво да решите? Трудно понасяте постоянните измами и недомлъвки на близките. Във вас се появява желанието да захвърлите всичко и да си заминете.

Ако днес ви предложат пътуване не се съгласявайте, по пътя ви очакват несполука и опасни приключения.

Посветете втората половина на деня на спокойна почивка. Препоръчва ви се комплекс от дихателни и физически упражнения, както и водни процедури. Не трябва а харчите пари за глупости.

Стрелец

Дреболии и незначителни грижи ви отнемат ценно време и възможността за любовни срещи. Постарайте се, по възможност, да не изпадате в униние и да не се захващате за решаването на сериозни проблеми – отложете това за по-добри времена.

Този ден е изключително подходящ за активна почивка и разходка с любимия човек. Не е изключено да наследите пари или собственост.

Козирог

Възможна е подозрителност и недоверие по отношение на любимия човек. Не трябва напълно да разчитате на роднините. Избягвайте изясняването на отношенията и необичайната обстановка.

Възможно е желанието да се усамотите, да се разходите самички или да се потъркаляте на дивана.

Денят не е много благоприятен за активни действия и начинания, изискващи финансови инвестиции.

Водолей

Възможно е да се претоварите и уморите. По тази причина ви е трудно да реагирате на думите и поведението на любимия човек. Ценете доброто отношение на роднините към вас.

[ad id=“218548″]

Ако успеете да преживеете този напрегнат етап спокойно, без емоции, то успехът във всички сфери на живота ви е осигурен.

Своевременно изплащайте сметките и дълговете си.

Риби

Днес Рибите са впечатлителни, романтични и чувствени. Мъжете-Риби могат да проявят своите бащински чувства – те обичат децата и с удоволствие си играят с тях. За децата такъв баща е истинска находка.

Необходими са ви почивка и смяна на обстановката. Най-добре е този ден да прекарате извън дома.

Акциите на туристическите компании или онези отрасли на промишлеността, които са свързани с парфюмерията, могат да донесат на Рибите най-големи доходи.


image0 (9K)