НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 9 юли: Време да вземете важни решения за промени в живота ви

9 юли ще бъде много специален ден. Не всичко ще върви по мед и масло, но за зрящите (посветените) денят ще донесе и покаже специални послания.

Изпитанията не трябва да се приемат като наказание и тегоба, а да се преживеят с достойнство и чистота в мислите. Не се гневете, не обиждайте и не наранявайте. Това е ден, в който духовното взема превес над материалното в живота. Внимателно боравете с енергиите и с мислите си. Това е ден за любов, за уважение към хората, които са останали досега в живота ви.

Новите познанства ще са с хора, които имат кармична мисия за вас.

Романтичните преживявания ще са емоционални и показващи значението на връзката ви: за хубаво или за лошо. Разговор с мъж ще ви покаже, че сте имали погрешна представа или информация за определено събитие или

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, не очаквайте голям прогрес в дела, свързани с пари. Ще имате разговор, чрез който ще получите важна новина или полезна за вас информация. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за романтични срещи и преживявания. Конфликт с жена може да ви покаже нейните истински намерения или очаквания за вашите отношения. В този ден, ако загубите нещо, то трябва да се приеме като съдба. Не бива да влагате негативни емоции в една такава загуба, независимо с какво е свързана.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще може да развиете започнати вече задачи или ангажименти. Може да ви натъжи новина от друго населено място. Бъдете внимателни във финансовите си дела, въпреки че денят не изключва приятна изненада. Благоприятно е за осмисляне на досегашни действия, постижения или загуби. Време за вземане на важни решения за промени в живота ви, които предстоят. Те могат да имат емоционален, материален или финансов характер, но техния старт не започва на 9 юли.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за организиране на планове и задачи, свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Събития или новини ще бъдат причина за вземане на решения и обмисляне на бъдещи действия. В този ден конфликтите могат да имат доста неприятно развитие, затова използвайте още в тяхното начало вашите дипломатически умения. Мислете какво говорите, какво и с кого споделяте. Стремете се да запазите тишина около себе си, не натрапвайте присъствието си, мнението си и избягвайте коментари (дори някой да изиска такива от вас).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вложете време и енергия във важни за дома ви дела или ангажименти. Те могат да ви костват повече напрежение при тяхното изпълнение, но резултатите ще са важни за вас. В работата си бъдете тактични с хора, които днес ще са в лошо настроение. Денят ще изисква повече търпение при разрешаване на вече възникнали проблеми с човек от семейството. Вероятни са контакти с представители на различни държавни или банкови институции. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

Виж още:
Девет автомобила, които са излезли от употреба, бяха принудително премахнати…