Хороскопът ви за 9 ноември вече е тук

9 ноември ще бъде благоприятен ден за умствена и интелектуална работа. На успех ще могат да разчитат добре подготвените и добре образованите.

Работа или бизнес с хора, родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще се развива положително за вас. Добро развитие ще имат и домашните дела, особено ако имате конкретен ангажимент с жилището, което вие или членове на вашето семейство притежавате.

Може да ви изненада събитие в работата на ваш роднина. Предложение или информация, която ще получите от жена, има вероятност да ви донесе неочакван късмет или полза. Внимание ще изискат действия с договор или с финансов документ, като това особено важи за представителите на зодиакалните знаци Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате контакти с приятели, които живеят наблизо или надалеч. Ще ви зарадват новини, свързани с разрешение на различни неблагополучия в техния живот. Като цяло това ще бъде благоприятен за вас ден, затова странете от хора, които ви губят времето с клюки и интриги. Избягвайте всякакви хитрости или недомлъвки в казаното или в действията си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще получите новини, които в голяма степен ще бъдат очаквани от вас. Денят вещае изпълнение на предварителните ви планове, задачи или срещи. Здравословно ще бъдете нестабилни, затова избягвайте физически и психически натоварвания. Повод за радост може да бъде личен празник в семейството на ваши роднини или приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате повече ангажименти или срещи с роднини или с приятели. С някои от тях ще планирате общи действия през следващите седмици. Не игнорирайте съвети или информация, която ще получите от хора извън дома си. Денят вещае различни емоционални преживявания с деца.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще ви се наложи да преодолеете един неприятен конфликт. Този ден не вещае парични постъпления и бъдете внимателни с предложения, свързани с пари. Този ден ще изиска от вас внимателни и добре премерени действия. Избягвайте рискове или екстремни спортове и занимания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)