Хороскопът ви за 6 декември е вече тук

На 6 декември повечето от вас ще бъдат настроени за един приятен уикенд, който да споделят с приятели или с роднини. Мнозина ще имат повод за събиране на празнична трапеза във връзка с празника на Свети Николай.

В петък жените трябва да бъдат внимателни към здравето си, да не пренебрегват нито едно здравословно неразположение, но и без да допускат паника. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, но силните емоции, които ви предстои да преживеете, могат да провокират различни настроения. Това ще бъде неблагоприятен ден за разрешаване на сложни проблеми, възникнали през седмицата. Избягвайте конфликти и обвинения към други хора за тези неблагополучия или затруднения. В петък една от приятните изненади може да бъде свързана с любовта, особено ако партньорът ви е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, в петък ще имате няколко интересни срещи или ще присъствате на събиране, което може да бъде свързано с жена, или за което ще получите покана от жена. Ще имате контакти с хора, с които се познавате от много години и поводите за това ще бъдат различни. Жените от тези три зодиакални знака ще направят няколко промени в плановете си за предстоящите почивни дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще е много нестабилен ден, в който разнообразието от събития ще ви направи неспокойни или тревожни. Понякога ще се чувствате объркани какво всъщност се случва, защо и дали е добро за вас. Като цяло този ден не вещае затруднения или някаква лична драма, но да се внимава с хитрости или манипулативни действия. Може да научите интересна и полезна за вас информация за човек, роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще използвате свободното си време за разговори или размяна на съобщения с приятели от близо и далеч. Ще имате интересни преживявания с млади хора или със собствените ви деца. Могат да ви развълнуват думи или действия на човек от знака на Телец, Козирог или Дева.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате важна среща или събиране, свързано с мъж. Най-вероятно той ще бъде човек от кръга ви роднини или някой свързан със семейството ви. Разходите ще са за хубави неща, но не бива да прекалявате. Мъжете от тези три зодиакални знака ще купят нещо ценно или полезно за дома си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 


image0 (9K)