НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 30 октомври вече е тук

30 октомври ще е ден за анализ на постигнатото през този месец. Ноември ви очаква с нови ангажименти, с неочаквани събития, а може би ще ви даде още малко време да завършите недовършените си дела.

В сряда може да имате очаквания за разговор или общи действия с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото ще обсъждате различни планове, документи или парични дела. Не се ровете в миналото си или в миналото на хора около вас. Нищо хубаво няма да излезе от това, особено ако касае някои от знаците Везни, Водолей или Близнаци. Приятелство с жена може да бъде причина за приятни емоции в средата на седмицата. Новите познанства с жени също ще бъдат благоприятни за вас. По възможност избягвайте в сряда съдебни дела или работа с юридически служители.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде важен за вас ден, който ще изиска 100% изпълнение на предварителните ви планове. Не са желателни отлагания на ангажименти или срещи. В сряда ще получите важна новина за семейството ви или за ваш роднина. В работата ще възникнат стресови ситуации, но ще можете да постигнете важни резултати или успех.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, важно влияние в ежедневните ви задачи и срещи ще има от страна на жени. То ще е благоприятно за вас, като в повечето случаи ще ви донесе късмет или някаква облага. Семейните дела трябва да бъдат ваш приоритет, тъй като някой много ще разчита на вашата помощ и съдействие.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, бъдете предпазливи в новите си начинания или в ангажименти. Денят вещае неприятна или разочароваща ви новина. В сряда повечето от вас ще бъдат по-емоционални или твърде сантиментални, което ще даде отражение на отношенията с околните. Неприятностите не бива да ви плашат или стресират. Търсете практичните решения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще възникне ситуация у дома или в семейните ви отношения, която може да прерасне в конфликт. Ще бъде благоприятен ден за работа и за изпълнение на професионалните ви задължения. Ще преживеете различни любовни емоции, особено ако работите заедно с партньора си. Не омаловажавайте разговор или информация, която ще получите от човек, роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На първата си пресконференция днес, след като бе избран за…