Хороскопът ви за 29 януари: Сряда вещае неочаквани пари!

На 29 януари от вас ще се изиска по-малко да говорите, повече да слушате и да размишлявате върху събитията, които предстоят през този ден. Твърде малко неща ще зависят от вас, затова и емоциите ви трябва да бъдат добре премерени.

В сряда съхранете преди всичко себе си, а след това и близките си хора от негативни емоции и реакции. Може да ви разстрои или изплаши неприятна новина или събитие, свързано с момче или с млад мъж. Може да преживеете разочарование от повреда на важна или скъпоструваща вещ, нещо което сте си купили неодавна. Сряда ще бъде благоприятна за бизнес и професионални ангажименти за мъжете над 35-годишна възраст. Подходящо е да вземете важни решения за работата си или да сключите важен договор.

Като цяло сряда вещае неочаквани пари или неочаквани благоприятни финансови възможности.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще ви бъде трудно да комуникирате с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог (предимно с жени). Техният манталитет или емоционалност днес ще бъдат неприемливи или необясними за вас. В сряда ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори със стари приятели, с които ще има за какво да разговаряте.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда е ден, в който ще сте склонни да отделите голяма част от времето си за любовни и интимни преживявания. Това обаче не ви застрахова от неприятности именно в любовния ви живот, като това най-силно ще се усети при жените над 35 годишна възраст. Стремете да хармонизирате отношенията си, а не да създавате нови проблеми и противоречия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате един силно комуникативен ден (твърде присъщо за вашия зодиакален знак). Но не всички новини ще ви зарадват – възможни сая разочарования или тъга. Важните събития ще имат някакво отношение към пътуване, далечни разстояния или с хора от други градове и села.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, сряда е ден, в който ще трябва да вложите повече ентусиазъм или решителност при действия, свързани със семейството ви. Особено важни и неотложни ще бъдат задачи с деца или с роднини, които зависят от вас. Това е един успешен в много аспекти ден, така че действайте уверено и не отлагайте нищо за утре.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)