НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 28 септември вече е тук

В събота ще сте ограничени в действията си. На много места нещата ще бъдат в застой или ще имате усещането за задаваща се “буря” ( в личен, професионален или обществен план).

Стабилизирането на вашето здраве или здравето на ваш близък човек трябва да бъде приоритет. В събота мнозина ще се ангажират с подарък за деца или млади хора, независимо дали имате конкретен повод за това, или не. Това ще бъде благоприятен ден за събиране на млади хора, за начало на нов живот заедно с любимия човек. в първия почивен ден може сами да си създадете приятни преживявания, независимо дали в тях ще имат присъствие стари приятели, роднини или ще бъдат нови познати. Мнозина ще отсъстват през почивните дни от дома си, гостувайки или отпочивайки си на приятно място сред природата. Избягвайте дискусии от финансов характер с хора, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде динамичен ден за вас с повече срещи, контакти или ангажименти, които ще трябва да бъдат изпълнени в кратък период от време. Мнозина ще се зарадват на подарък или друга придобивка. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, така че идете някъде дори да е само за един ден.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще можете да реализирате важни за вас лични или професионални контакти. Ще очаквате събития или новини от роднини или приятели. Събота вещае новини за раждането на бебе или ще са свързани с важен (публичен) успех. Новите приятелства особено ще ви заинтригуват. За съжаление някои от вас ще се разстроят от новина за човек, когото познават.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще възникне напрежение поради противоречия или противопоставяне, които ще имате предимно с хора от ежедневието си. Като цяло това ще бъде един непредсказуем ден за вас, през който ще преживеете различни приятни или неприятни изненади. В любовния ви живот може да възникне напрежение, за което вие да имате по-голямата вина. Среща или разговор с мъж ще ви осветли относно евентуалното развитие на някои събития през новата седмица.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате повод да се съберете с приятели и роднини. Това ще бъде благоприятен ден да отпразнувате важно за всички вас събитие. Отличен ден за годеж или сватба. През този ден могат да възникнат неочаквани грижи или тревоги, свързани със здравето на близък човек. Събота ще бъде благоприятен ден за работа, ако позицията ви не предполага този ден като уикенд.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Обединеното кралство ще бъде изцяло отговорно, ако напусне Европейския съюз…