Хороскопът ви за 25 юни е вече тук

Във вторник ще се наложи да покажете силата на Духа си да се справя в трудни ситуации. Малко неща ще зависят от вас и по-скоро ще трябва да следвате хода на събитията.

Проявете максимално търпение и разбиране нуждите на хората около вас. Приятни изненади не са изключени, но те не могат да бъдат предсказани. Опитайте се да хармонизирате собствените си емоции, а след това насочете вниманието си към хармонизиране отношенията ви с други хора.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате по-големи разходи. Възможно е да останете разочаровани в планове, които ще имате с пари или с финансов документ. Нов шанс за вас може да дойде чрез действията или решенията на приятел или роднина. Във вторник ще преживеете важно събитие, което ще промени някои ваши представи за хора от ежедневните ви контакти.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник един от основните ви ангажименти ще бъде свързан с роднина. Възможна е среща или разговор с жена, която ще има благотворно влияние върху ваши планове и разбирания за живота. Вторник ще бъде един неблагоприятен ден за пътуване. Вероятно ще възникнат различни затруднения или неприятности.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник избягвайте излишна мнителност или подозрителност спрямо думи и действия на други хора. Днес ще сте много чувствителни и това ще даде отражение на настроението ви. Запомнете, че пред вас е един интересен и успешен ден, който е добре да използвате за позитивни неща. Във вторник ще ви заинтригува разговор или предложение от страна на човек, който е ваш роднина или приятел.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате ангажимент, който ще трябва предварително добре ще обмислите или планирате. Днес приятели или роднини ще ви натоварят с техни оплаквания или намеса в личния ви живот. Мнозина ще имат специални очаквания свързани с пътуване или с хора от различни места.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)