НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 21 октомври: Направете решителни планове за бъдещето, които може да стартират още след дни

Правете решителни планове за бъдещето си, чийто старт може да започне дори преди края на тази седмица.

В сряда използвайте благоприятните тенденции за ангажирани със задачи важни за вашия дом или за имот (имущество), което вие или семейството ви притежавате.

Сряда няма да бъде много удачен ден за разрешване на семейни проблеми свързани с изневяра, намеса в отношенията между партньорите на по-възрастни родственици и др.

Пазете от кражба важни за вас документи, бижута, пари или лична информация. Възможно е да го направи жена.

Денят носи важна или полезна информация за домашните ви планове за различни промени, с финансовите ви дела, за покупка или продажба. Младите мъже могат да купят важна за тях вещ или нови дрехи за личния си гардероб. Ще мислите и ще искате едно, а реално съвсем друго ще преживеете.

Жените Козирог, Дева или Телец да внимават с какви хора се събират и каква информация споделят с тях.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вниманието ви ще бъде насочено към жена и развитието на важни събития в нейния живот. Денят вещае раждане на дете и други приятни събития от семеен характер. Опитите да ви излъжат ще срещнат заслужен отпор или наказание от ваша страна. Ще ви впечатли разговор или информация, която ще получите от жена. Внимание ще изиска любовния ви живот, където може да възникне неприятно недоразумение или повод за съмнение в чувствата или лоялността на партньора.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще сте склонни към песимистични настроения или ще имате твърде негативен поглед върху проблемите и неприятностите, които в момента ви притесняват. Това ви състояние естествено ви вреди, но нищо няма да се промени само с думи. Промяната, стабилизирането и хармонията трябва да започнат отвътре, от вас самите. Търсете приятни занимания и контакти с позитивни хора. Радостно преживяване ще ви донесат разговори с хора извън вашето населено място. Сряда обаче носи вероятност за неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате притеснение свързано с имот или вещи, които са притежание на семейството ви. Това ще бъде неблагоприятен ден за съдебни или юридически дела от финансов характер. В сряда мнозина ще имат причина да пътуват или да проведат неотложни разговори с хора от друг град/държава. Не са изключени малки парични приходи. Това ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с хора по различни поводи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда не се стремете на всяка цена да постигнете успехи в делата си. Днес е важно да покажете, че сте научили важни житейските уроци, като: да бъдете търпеливи и да разбирате правилно смисъла на събитията, които ви се дават да преживеете. Днес не отказвайте среща или помощ на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Такава личност може да има нужда от вас или да има сериозен здравословен проблем. Мъжете над средна възраст ще имат важен за работата или бизнеса си ден.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал "Завинаги" облаците…