Хороскопът за 2 април: Любовта ще успее да изненада момичетата и младите жени

В четвъртък ще се опитате да реализирате една ваша идея, в която сте вложили доза оригиналност и кураж да постигнете нещо, което не сте правили досега.

Успехите ви изцяло ще зависят от личните ви амбиции или от липсата на такива. Ще имате по-добри възможности за разрешаване на различни неприятности или изчистване на сложни отношения. Късметът ще бъде на страната на тези от вас, които имат чистота и светлина в мисли и действия. Това ще бъде благоприятен ден за деликатни разговори с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Младите мъже ще имат възможност да намерят добро разрешение на свои лични проблеми, както и за възстановяване след боледуване. Ще имате възможност да реализирате своите планове и очаквания свързани с работата, с която сте ангажирани в момента. Ако работите с клиенти ще имате малък напредък в делата си. Любовта ще успее да изненада момичетата и младите жени с различни новини или преживявания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще ви се наложи да направите разход за битови сметки, дребни ремонти или подобрения в дома си. Това ще имате един благоприятен ден за контакти с хора от различни разстояния. В четвъртък очаквайте новина, която ще ви зарадва.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете различни изненади. От вас ще се изиска внимание в паричните дела, особено ако работа ви е свързана с пари. Събития от вчера, днес ще имат продължение или ще приключат по най-добрия за вас начин.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък повечето от вас ще имат ангажименти от финансов характер, които ще са свързани с институция, бизнес или личен проект. Ще получите полезна за вас информация свързана с бъдещите ви доходи или ангажименти. Денят вещае специални преживявания или радостно събитие свързано с момиче или с жена.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще възникнат притеснения, които може да имат връзка със здраве или с някакъв вид лечение. През този ден ще обмисляте ваша реакция на нелоялните или необмислени действия на ваш приятел. В четвъртък избягвайте да се ангажирате с разрешаване на битови проблеми или с изясняване на междусъседски отношения. Може да очаквате важен или полезен за вас телефонен разговор с мъж, който живее в друг дом.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)