НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 18 февруари: Късмет и неочаквани преживявания за 3 зодии

На 18 февруари ще се опитате да компенсирате с различни жестове или подаръци липсата на внимание към ваши близки. Вътрешно в себе си ще имате силно желание за хармония у дома и в отношенията си с хора от ежедневието. Ще сте склонни към различни отстъпки.

Във вторник може да очаквате новини или разговор с мъж, който вероятно живее в друго населено място, или който ще пътува през този ден. Изпитанието ще бъде свързано с неочаквано събитие с дете или млад човек.

Може да свършите важна и отговорна работа с пари, документи или с юридически институции. Повод за радост във вторник ще бъде новина или събитие, свързано с жена над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате поводи за радост и успокоение по въпроси, които са ви тревожили през последните седмици и дни. За вас ще бъде важна комуникацията с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева, от които ще зависят ваши или техни решения. Този ден носи късмет и неочаквани преживявания, които напълно заслужавате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще сте подвластни на настроението си от вчера, и това в голяма степен ще определи действията ви днес. Ще направите различни разходи за ежедневни нужди, някои от които ще са за глупави покупки или вещи, което впоследствие може да ви разочарова. Ще бъде важно да изградите и съхраните преди всичко вътрешен мир в себе си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник вещае различни материални и духовни придобивки, които са важни за вашата емоционална и психическа стабилност. Вероятно ще ви се наложи да общувате с приятели от близо и далеч, но това в един момент може да ви изнерви и натовари с различни емоции.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще сте склонни да гледате по-ведро на събитията в живота и дори сами да си създавате настроение, ако ви липсва такова. Днес ще ви бъде приятно да се срещате със стари и нови приятели или познати, но разговорите ви с мъже ще бъдат особено продуктивни или интересни за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Тази вечер в хитовия турски сериал "Завинаги" се появява едно…