Хороскопът ви за 15 октомври вече е тук

15 октомври ще ви предостави възможности да започнете нови неща, но може да задълбочи любовни и емоционални проблеми. Желанието ви за надмощие или за контрол върху отношенията няма да бъде толериран от страна на партньора ви. Особено неясни, проблематични и нестабилни ще бъдат отношения с партньор, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Двете области, в които може да насочите своята позитивна и продуктивна енергия, са семейните дела и кариерата ви. В тях нито един шанс или възможност не бива да бъде пропуснат или оставен за дълги размишления. Финансовите ви дела ще зависят от дълбочината на съответния проблем или ситуация, която преживявате. На този етап няма неразрешими проблеми, но всеки един ще изисква индивидуално време за развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 15 октомври ще имате повече контакти, свързани с вашата работа, със семейните или приятелски ви отношения. Информацията, която ще получите в този ден, ще ви бъде много полезна. Не избързвайте с решение по какъв начин да се възползвате от нея. Това ще бъде благоприятен ден за разговори или действия относно пътуване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще планирате да свършите повече работа у дома или за семейството си. Възможно е неочаквано събитие да промени някои планове за тази седмица. Бъдете внимателни с важни покупки през този ден, ако те имат връзка с домашния бит.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за работа и за всичко, свързано с развитието на вашите делови контакти. Ще преживеете изненада, вероятно с пари. Това ще бъде благоприятен ден за продажба на стоки и услуги, ако работите в този бранш. В личен план ще преживеете специални емоции.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде добър за реализиране на планове, свързани със семейството. Ще можете лесно да комуникирате с хората около вас. При нужда ще получите разбиране или помощ от страна на важни хора. През този ден ще имате интересни преживявания с ваше собствено дете, или с друг млад човек от семейството. Любовния ви живот едва ли ще ви изненада с нещо.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)