Хороскопът ви за 15 август вече е тук

На 15 август от вас ще се изисква по-голяма практичност при реализирането на семейните или професионални планове. Стремете се да виждате развитието им в по-далечно бъдеще и не се задоволявайте само от временните успехи.

Към повечето от вашите дела подходете с търпение и вглеждане в детайлите, а не с бързина. През този ден мнозина ще преживеят важно събитие в семейството си, свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. В четвъртък организирайте сами предстоящи срещи или събирания и не се осланяйте на помощта на жена, дори тя да е ваша роднина. Бъдете предпазливи с информацията, която ще получите от жена, защото умишлено или не, в нея ще има голяма доза неверни неща. Здравето на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, може да ви създаде неочакван ангажимент или грижа. Внимавайте във финансовите си отношения с хора, родени под един от тези три зодиакални знака. В този ден ще намерите разумно решение на неприятностите си с мъж, които са възникнали вследствие неговото грубо отношение към вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 15 август ще очаквате да получите пари или ще търсите/обмисляте нови източници на доходи. Денят вещае шанс за успех или възникване на нова възможност в работата или в бизнеса ви. Добро развитие ще имат вашите контакти с представители на различни институции или учреждения.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще сте нетърпеливи, сприхави. Възможно е някой умишлено да провокира търпението ви с глупави и необмислени действия. Избягвайте връщане към минали неприятни преживявания. Не се поддавайте на влиянието на лоши спомени, ако трябва да вземете важно решение. Като цяло, четвъртък може да бъде много успешен и посвоему уникален ден за вас, стига да отворите съзнанието си за новите неща и хора, които ще се появят в този ден.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, мнозина от вас ще се зарадват на малък допълнителен или неочакван доход. В четвъртък отношенията с мъж ще бъдат полезни за вас и ще ви помогнат да разрешите проблем или ще получите важна помощ. Влияние върху събитията в живота ви в този ден ще окажат хора, които живеят извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък може да преживеете най-различни емоции, свързани с пътуване или с хора от други населени места и държави. Интересно развитие ще имат отношенията ви с романтичен партньор, който живее на разстояние от вас. Ваши финансови или имотни дела с жена ще се развият добре за вас. Неприятностите ще са предимно вследствие на ваши прибързани емоционални реакции.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)