Хороскопът ви за 13 декември е вече тук

На 13 декември ще бъдете ентусиазирани да започнете нови неща, чиито резултати ще очаквате в близките дни или най-късно до края на този месец. Може да ви се наложи неочаквано да изнесете нещо от дома си – вещи или някой неочаквано да излезе от дома ви за даден период от време.

Ако ви предстои да отсъствате от дома си за почивните дни, защитете добре имуществото си от кражба или битов инцидент. Петък ще бъде благоприятен ден за любовни срещи и преживявания, oсобено ако имате партньор роден pод знака на Везни, Близнаци или Водолей. Днес ще следите с интерес и нетърпение новини или събития свързани с ваши роднини. Възможно е да получите покана за сватба или за друго семейно събиране. Този ден ще изисква по-голямо внимание при пътуване за жените, oсобено ако шофирате и ако имате кратък опит при шофиране при сложни метеорологични условия.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък отделете време за разговори или за общи действия с деца или внуци. Не бъдете скъперници по отношение на времето, което ще отделите за тях, тъй като в този момент това ще има особено значение. Петък трудно ще се развива според вашите очаквания, затова се насладете на това, което ви се дава и не се опитвайте да контролирате събитията.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще сте емоционално нестабилни и докачливи, склонни към песимистични настроения или тъга по миналото. Допуснете ли възникването на неприятности, те само ще ви въздействат още по-силно върху психиката. Това допълнително може да се усложни от някои здравословни неразположения. Моят съвет е да насочите вниманието си към неща, които ви доставят удоволствие и да избягвате неприятни хора и ангажименти.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате благоприятно време за ангажименти свързани с пари, документи, финансов договор и др. Днес мнозина ще се зарадват на добра печалба или добри приходи в семейния бюджет. Важна роля в живота ви ще изиграе мъж, който ще ви помогне във важен момент или ще ви даде усещане за сигурност в ежедневието ви. Днес може да постигнете много, затова не мързелувайте и не разпилявайте времето си. Очаквайте важна новина или събитие свързано с човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще имате разговори или задачи свързани с различни финансови дела или документи. Напрежението днес ще бъде по-голямо, защото ще бъдете натоварени с повече работа или с повече отговорности. Това ще бъде важен ден за вашата работа или бизнес, където ще трябва да вложите повече енергия и по-сериозно отношение при изпълнение на задълженията си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)