Хороскопът ви за 12 юни е вече тук

Особен ден. Не пренасяйте проблемите си в работата върху човека до себе си. Напротив, потърсете в него съпричастност, разбиране и съответно сила, за да се справите с тях не за сметка на спокойствието и щастието си

Овен
12 юни ще Ви носи настроение. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Сряда не е еднозначен ден за Телците. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Сряда е успешен ден в значителна степен за Телците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето, денят ще бъде напрегнат. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Съхранявайте старателно документите и парите си. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Повечето от вас ще се радват на отлично настроение.

Рак
Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от вас или от партньора/партньорката. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Лъв
Голяма част от вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Голяма част ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Лъвовете ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете великодушни към онези, които ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Дева
Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, сряда ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Намерете начин да се отпуснете по начин, който няма да застраши връзката ви.

Везни
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете борбени.

Скорпион
Денят ще блести с особен успех за Скорпионите. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Започва тридневен период, който за вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева ви през тази сряда. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня пълноценен. Ангажираността с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Ден за изпълнение на ежедневните рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Вниманието ви обаче ще бъде насочено повече към любовния ви живот, отколкото към служебни ангажименти. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Козирог
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Очаква ви нова любов. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Близките ще ви зарадват с мил жест. Предстои ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Бъдете внимателни в действията си.

Риби
Сряда ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. В повече идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Скъпо струваща вещ може да ви остави без пари. Изобщо, сделките няма да са особено изгодни. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

znacite.com

 


image0 (9K)