НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 12 септември вече е тук

В четвъртък ще бъдете натоварени с повече задачи или с неприятни такива. От вас ще се изисква с по-голяма отговорност да подхождате към изпълнението на всяка една от тях. Разговор с дете или внуче, което не живее при вас ще бъде важен за вас.

Избягвайте да обсъждате в семейството си въпроси, свързани с финансови документи, кредит или ипотека. Коментар на вашата половинка, родител или друг член на семейството вероятно ще ви обиди. Неочаквани неприятности с мъж ще ви покажат, че неправилно сте преценили една ситуация или тази конкретна личност. Хубавите неща в четвъртък могат да се случат в любовния ви живот чрез ваши стари или нови приятелства и срещи с хора, с които имате обща кауза.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за изпълнението на някои от своите ежедневни задачи, ще разчитате в голяма степен на съдействието на човек от семейството. Възможно е обаче този човек да ви разочарова със своите действия. Не се натоварвайте физически и бъдете по-отговорни за собственото си здраве.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате ангажимент с дете или с по-млад от вас човек. Възможни са разходи, свързани с ваши роднини или уреждане на други финансови отношения. В четвъртък са възможни малки приходи в бюджета ви, но като цяло контролирайте разходите си. Минали събития или хора, които са в Отвъдното ще са повод за разговори с приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа с пари или с финансови документи. Използвайте този ден за контакти с представители на държавни, банкови или други институции. Едно от важните събития през този ден ще бъде свързано с човек от кръга колеги, клиенти или ръководители. Разговор или предложение от страна на човек, роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни, ще ви зарадва.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вероятно ще се ангажирате със среща или събиране, за което предварително ще имате уговорка. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на дела с документи. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за уреждане на любовни недоразумения и противоречия. През този ден обаче може да възникне неприятен конфликт с ваш бивш брачен партньор, с когото имате да уреждате все още неразрешен проблем.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Делото за изнасилване срещу Неймар придоби пълен обрат. Бразилската полиция…