Хороскопът ви за 12 ноември е вече тук

12 ноември може да ви посрещне с повече спокойни моменти и преживявания, но всичко ще зависи от действията и решенията ви в понеделник. Ще бъде благоприятен ден за професионални или бизнес ангажименти, уреждане на договорни отношения, заплащане или получаване на нови поръчки (ако произвеждате нещо или предлагате някакви услуги).

Повече хармония може да постигнете в домашните си и любовни отношения. Покажете на близките си, колко са важни за вас, но не само с ласкателства, но и с реални действия. Един подарък може да бъде добра идея, но не разчитайте само на това. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено за мъжете и предимно за предварително планирани или уговорени пътувания. Отношенията ви с представители на знаците Риби, Рак или Скорпион, които живеят в други райони, може да определят важни действия. Във вторник може да ви изненада неприятна новина за здравето или лична драма в живота на човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник може да бъде интересен и позитивен ден за вас, ако вие самите имате подобна нагласа. Нищо няма да стане против волята ви и без вашето участие. Семейните отношения днес ще са важен фактор за вашето добро или лошо настроение. Новите познанства независимо дали са лични или професионални, ще са сложни в тяхното начало, затова не бързайте да правите прибързани изводи за съответната личност.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, по-голяма част от контактите, плановете или ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени. Вашите лични цели и желания ще бъдат приоритет, което ще ви направи да изглеждате в очите на другите като егоисти. Опитайте се да намерите и съхраните баланс в действията си, защото не е желателно да си създавате врагове или опозиция. Възможни са малки парични приходи или добри новини от финансов характер.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще имате съновидение или странни, неочаквани преживявания с дете. Това е ден на противоположностите в емоции, желания, действия и отношения. Може да се зарадвате много на нещо, но може да преживеете и лична драма. Възможно е и двете в различна последователност…

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще се натоварите емоционално с неразрешени ситуации или проблеми от понеделник, чийто контрол сте изпуснали или сте позволили тяхното задълбочаване. Този ден вещае доста напрежение в отношенията, затова направете всичко възможно да поставите под контрол собствените си емоции и не разпилявайте грубост и обиди с думите си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)