НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 1 декември: Разправията с жена ще ви донесе само неприятности

Във вторник ще имате благоприятен ден за активни действия, още повече, че ще бъдете под влиянието на силно желание за успех. Избегнете разрешаването на неприятности с жена, тъй като нейните методи ще са свързани с хитрост, манипулация или ще се опита да използва други хора срещу вас.

Мнозина ще бъдат изненадани от някои финансови новини или събития. Неочаквани пари могат да очакват представителите на Везни, Водолей или Близнаци.

Опитите за изясняване на отношения или недоразумения с мъж ще имат добро развитие за вас.

Мъжете родени под знаците на Рак, Скорпион или Риби да избягват прояви на ревност или собственическо (господарско) поведение спрямо други хора от семейството си.
Младите мъже Лъв, Овен или Стрелец ще имат възможност да реализират своя идея, план или желание.

Новини свързани с ваша стара любовна или брачна връзка могат да ви разстроят или натъжат.

Хороскопът за декември: Овенът е в отлично настроение, Ракът – оптимист

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте уязвими откъм илюзии и грешки, които ще създадат сериозен хаос в живота ви. Може неправилно да прецените някого, да се доверите на човек, който не заслужава доверието ви, да вземете погрешно решение за бъдещето си. Особено нестабилни или проблематични ще бъдат отношенията ви с приятели. Младите жени от тези зодиакални знаци ще имат нестабилно настроение, склонност към негативно възприемане на събитията и прояви на тъга, депресия.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник ще бъде благоприятен ден за любов, романтични запознанства и срещи. Лесно ще се въодушевявате от комплименти или сладки думи. Бъдете разумни и не се поддавайте на фалшиви ласкателства. Ще запончете да градите нещо, което е важно за бъдещето ви. Този ден може да бъде запомнен с важно събитие или разговор с мъж от кръга ви роднини или приятели. Плановете ви, свързани с пътуване, могат да се отложат или откажат.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се разочаровате от приятел или ще преживете много емоционално неприятна ситуация в неговия (нейния) живот. Това ще бъде успешен и важен ден за вас, затова концентрирайте се върху задачите и не разпилявайте времето си в приказки и срещи, които не са необходими в този момент. Срещи с приятели, роднини или непознати ще ви дадат важна и полезна за информация и знания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас вторник ще бъде един позитивен и не толкова натоварен ден. Разбира се, всичко ще зависи от вашите вчерашни действия и решения. Мнозина ще се зарадват на нов шанс, на късмет, на приятни изненади, които ще спомогнат за изпълнение на различни очаквания и надежди. Възможно е получаване на писмо или пощенска пратка. Денят ще благоприятства вземане на решения или нови начинания, свързани с дете. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Виж още:
Стюардесата Ваня Илиева безапелационно отстрани адвокатката Милена Станджикова от надпреварата…