НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 7 август: Пред вас е един продуктивен и силен ден

Пред вас е един продуктивен и силен ден, стига да не се ангажирате с твърде много промени, които могат да ви създадат нежелано напрежение. На 7 август бъдете там, където имат нужда от вас или където ви е приятно да бъдете.

Това ще е благоприятен ден за тези, които ще имат ангажименти свързани с образование, изпит и др.

Петък ще е благоприятен ден за лечение и разрешаване на здравословни проблеми. Благоприятното влияние може да се усети и при тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес прибързано ще се притесните за нещо, което ще отмине бързо. Ще може да постигнете успехи във важно за вас начинание. Срещите ви днес няма да са със случайни хора. Днес може да ви разстрои неприятна новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате. Не е изключено посещение в болница или друго лечебно заведение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще възникне напрежение в отношенията ви с роднини. Може да размените обвинения един срещу друг относно проблеми, които все още може да разрешите. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. В работата си ще научите новина, която ще бъде важна за вашата кариера или планове. Денят носи събитие или новина свързана с роднина роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще мислите как да действате по въпроси свързани с наследствен имот, общо имущество и др. Днес ще ви зарадва новина или събитие свързано с деца или с млади хора. Този ден ще бъде сложен за тези, които ще пътуват. Отношенията ви с хора извън вашето населено място ще са неясни и в някаква степен проблематични. В петък може да обмисляте ваши действия свързани с предстояща промяна.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък погледнете назад към изминалите дни и преценете дали сте се справили добре със задачите си. Възможно е поради мързел, страх или несигурност да сте пропуснали да покажете своите реални възможности и потенциал. В петък са вероятни срещи и разговори с хора от миналото ви, съседи, съученици, приятели, бивши колеги и др. Ще имате важно очакване за разговор, среща или друг ангажимент свързан с мъж. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

Виж още:
Двама футболисти на Лудогорец дадоха положителен резултат след тестуване за…