НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 6 юни: Чакайте новина, свързана с Близнаци, Везни или Водолей

В събота си направете предварително план да отидете на поне едно специално, духовно или свято място: църква, джамия, синагога, параклис, манастир. Място, което ще ви зареди с енергия, което ще ви провокира към размисли за живота в реалния свят и в света на Духовното.

Това ще бъде благоприятен ден за срещи с приятели, роднини и познати, с които ще имате да обменяте интересна и полезна информация. Мнозина ще присъстват на събиране по специален повод, с подарък или с цветя.

Понякога ще възникнат противоречия с приятели предимно от мъжки пол, когато се разговаря по деликатни теми от ежедневието или такива свързани с политика, световни събития и др. Могат да ви изненадат събития от финансов характер, особено представителите на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец.

Денят носи важно събитие или новина, свързана с човек, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде успешен ден за вас, ако предварително сте направили план за деня. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, особено ако то е свързано с туризъм, разходка сред природата и др.

Денят вещае приятни преживявания в любовния ви живот. Направете нещо, което е важно за комфорта на дома ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, може да разговаряте с роднини относно домашно имущество или документи.

Краят на седмицата ще е напрегнат с повече задачи и ангажименти, които ще трябва да приключите. Денят вещае различни приятни изненади или събития свързани с приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота е добре да се ангажирате с домашната си работа. Събота не е ден за мързелуване, независимо, че е почивен ден за повечето от вас.

Новите познанства днес ще имат важно значение в живота ви, независимо колко дълго ще продължи тяхното присъствие. Вероятни са интересни новини от чужбина.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще се ангажирате с дела, от които очаквате да ви донесат някакъв доход в бъдеще или друга някаква облага. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на финансови дела важни за дома ви.

През този ден важни за вас ще бъдат срещи и разговори с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Избягвайте хитрости в любовните си отношения, дори намеренията ви да са добри. В повечето случаи това ще предизвика неприятни недоразумения.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
55-годишен мъж е задържан от органите на реда за упражнено домашно…