НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 4 юли: Бъдете тактични с Овен, Лъв и Стрелец, че ще са като оголена жица

На 4 юли ще сте ограничени в действията си, тъй като благоприятните тенденции ще засегнат единствено сфери като семейство, кариера и любов. Всъщност може да разгърнете своята фантазия, да покажете способности и умения и да постигнете много в тези области от живота си.

Във финансов план може да използвате този ден за разговори и планиране, но избягвайте конкретни действия или финансови дела. Бъдете тактични в разговорите си с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, особено по въпроси, които засягат семейството, жилището или имоти.

Като цяло събота може да бъде един прекрасен ден, ако работите и мислите в чистота.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се ангажирате с разговори или виртуални срещи с хора, с които имате общи интереси или са ви роднини. В събота е възможно да излезете извън дома или да пътувате за среща или събиране по приятен повод. Новина за човек, когото познавате, ще бъде повод за неочаквани емоции. Хората Овен да се пазят от измама или невярна (фалшива) информация. Родените под знака на Лъв ще имат интересни преживявания с хора от знака на Близнаци, Везни или Водолей. За Стрелеца ще бъде важна дипломатичната и позитивна комуникация с Рак, Скорпион или Риби.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, не избързвайте да давате оценка на събития, които ще преживеете в този ден. В събота ще имате повод за радост в дома си. Но избягвайте хитри и лицемерни хора, както и самите вие бъдете коректни и отговорни в отношенията си. Телците да се пазят от загуба или кражба, независимо дали е вещ, информация, пари или приятел. Родените под знака на Дева ще имат интересен личен живот и неочаквани преживявания. За Козирозите денят носи разговори или събития свързани с пари – всекиму според заслугите.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще се ангажирате със задачи, които ще можете да реализирате до края на деня. Събота ще бъде благоприятен ден за финансови дела, за планиране на бъдещи разходи или за допълнителна работа, от която ще очаквате някакъв доход. Притеснения или здравословни проблеми могат да възникнат около ваши роднини. Хората Близнаци ще са пасивни и ще са склонни да изчакват развитието на събитията. За Везни денят носи любов, много чувственост, сантименталност и романтика. Хората Водолей ще имат ден, изпълнен със срещи и разговори.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде емоционален ден, в който ще искате да свършите много задачи. Има опасност обаче да разпилявате вниманието и енергията си в незначителни неща. Но пък ще е благоприятен за любов, за духовни практики, интересни разговори със знаещи хора. Не занемарявайте домашните си ангажименти, свързани с домакинска работа, дребни ремонти и др. Хората Рак ще са нетърпеливи, което лесно ще предизвиква противоречия и конфликти. За Скорпион събота носи повече домашни ангажименти и по-малко свободно време за удоволствия. Риби ще трябва да проведат сериозен разговор за бъдещето си и да вземат трудно решение, което отлагат от доста време. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

Виж още:
Има трети задържан човек, свързан с Васил Божков. Арестуваният е…