НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 30 ноември: Търпимостта и компромисите са на “кота нула”

Понеделник ще има едно много емоционално начало, което може да се усети осезаемо във вашите лични, семейни или професионални отношения.

Търпимостта и желанието да се правят компромиси ще бъде на “кота нула”. Това може да създаде някои моменти на напрежение или стрес още в началото на седмицата. Неблагоприятен ден за имотни или имуществени дела, особено ако има необходимост от уреждане на права или задължения по тях.

Това ще бъде благоприятен ден за възстановяване след болест, за лечение, за използване на нови методи за терапия.

Денят носи събития свързани с дълго чакана бременност или с раждането на дете. Може да разговаряте или уреждате документи от финансов характер свързани с работата или с бизнеса ви.

Младите жени, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще имат благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора отблизо и далеч. Младите мъже родени под знака на Рак, Скорпион или Риби да пазят личните си вещи и информация от любопитството на други хора или от кражба.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за вас началото на седмицата може да започне с романтично съобщение, любовно преживяване, ново запознанство и др. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на истинските любовни отношения.

Там, където днес има проблеми, те само ще покажат реалните чувства на някой от партньорите. Бъдете ведри и оптимисти. Добро развитие ще има комуникацията ви с хора отблизо или отдалеч.

Предложение или разговор с човек роден под въздушните зодиакални знаци ще бъде повод за размисъл.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще дадете приоритет на семейните си задачи и задължения. Ще имате повече разговори с роднини от близо и далеч. Разговор или събитие с момиче или с млада жена ще ви създаде приятно настроение или надежда за нещо.

Това ще бъде специален ден за вас, приемете го такъв и действайте по изпълнение на вашите планове и мечти. Денят носи съновидение свързано с мъж, който е в Отвъдното.

Мъжете над средна възраст да избягват рискови действия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се чувствате уморени или отпаднали, с нестабилни емоции и настроение. Една среща или разговор може да ви стабилизира за кратко време, но като цяло ще се отдадете на някакви собствени предчувствия за бъдещи събития и преживявания.

Избягвайте да се ангажирате със сериозни финансови дела. Работете върху умението ви да излизате от подобни емоционални спадове.

Жените над средна възраст ще са най-много нестабилни, чувствителни, уморени с липса на достатъчно енергия.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, като цяло тенденцията за развитието на делата ви днес ще бъде позитивна. Ще бъде важно да не се връщате към несполуки или неприятни преживявания от изминалата седмица. Тяхното задълбочаване днес ще отвори нови проблеми или ще влоши още повече отношенията ви с други хора.

Този ден носи необходимост от важни разговори и решения свързани със семейството ви или с роднини, които живеят в друг дом.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Децата растат толкова бързо. Докато се обърнеш и бебето, което…