Хороскопът за 3 юли 2018 – не бъдете тъжни и несигурни!

Вторник е ден, в който  сте склонни да развивате нови контакти и да им дадете шанс да прераснат в приятелства.

[ad id=“225664″]

Днешният ден ще ви засипе с най-различна полезна и интересна информация свързана с хора от роднинския кръг, така и от други сфери от живота.

Днес не  бъдете тъжни или несигури само защото някой не внимава какво приказва или не е обмислил действията си, които ви вредят.

Овен

Денят не е подходящ за твърде активна комуникация, за пътувания и за срещи. Трябва да избягвате споровете. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка. Някои факти ще ви удивят, а други ще предизвикат у вас истинска гордост. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

[ad id=“263680″]

Телец

Ако сте зад волана бъдете внимателни при пътуване в провинцията. Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми. Може би е нужно да изслушвате повече и да говорите по-малко. Или просто да не се опитвате да доказвате правотата си по всички възможни начини. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. За вас започва период на бурни изменения, които най-често засягат бизнеса и професионалната сфера. В този смисъл на развитие, следва да действате особено внимателно, защото границата между успеха и неуспеха е много тънка, а мнозина едва ли ще я забележат в трудното всекидневие. Отношенията с колегите ще са много спокойни. Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви.

Близнаци

Вълнувате се от общи преживявания, свързани с човек от обкръжението ви. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Ще успеете да се справите в рамките на желания от вас времеви диапазон. Явно е, че през този ден при Близнаците ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене.

[ad id=“236993″]

Рак

Възможно е днес работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Нервен и напрегнат ден, характерен с проблеми в делата ви, които в много случаи обхващат взаимоотношенията с близък до вас човек. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвика перспективни промени в живота ви. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават.

Лъв

Ако се занимавате с бизнес и с финансови дела днес, не поемайте никакви рискове; най-добре ще е да заложите на сигурното. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни.  Имате нужда от разтоварване. Причините в много случаи се дължат на дребни затруднения и противоречия, които ще протекат бързо.

[ad id=“236999″]

Дева

Може да отделите време, за да обмислите нови проекти. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. По-голяма част от притесненията ви отпадат и спокойно планирате предстоящи ангажименти. Радвате се на жеста на свой близък приятел.

Везни

Днес ви се дава шанс за успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, ще го провалите. Изчакайте по-добър момент за инвестиции или банкови операции. Не обсъждайте с никого намеренията си. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Разчитайте на своята способност да оглеждате внимателно всичко и да изпипвате максимално детайлите, защото ако подходите отгоре-отгоре, после ще трябва да се връщате отново на тези въпроси и да направите някаква корекция.

Скорпион

Винаги сте се справяли.Ще успеете и днес. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Лесни за осъществяване може да се окажат някои от ангажиментите ви във финансовата сфера, както и по отношение на предварително уговорени срещи.  Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви се предлагат много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

Стрелец

Вниманието ви ще е погълнато почти изцяло от служебните задачи. Докажете, че сте способни да ги преодолеете. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Силно търсите промяната и сте на път да я осъществите. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Козирог

Денят не е  подходящ за действия по отношение на кариерата, която градите. Нали знаете – първо плана, после действието. Не проваляйте възможностите си за материална стабилизация. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Удачно е да поразчистите всичко излишно, ще се почувствате в страхотна форма, а и ще поосвободите място за нови неща.

Водолей

Денят ще е добър за осъществяване на планове. Мързелът има лечебен ефект върху вас. На преден план ще са заниманията, свързани с финанси и работната среда. Не е изключено да уговорите промяна на работното място или условията на труд. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения. Отнасяйте се към финансите си с грижата на добър стопанин.

Риби

Винаги има начин да направите нещата добре, като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Не отлагайте важните разговори. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Трудности във финансовата сфера няма да липсват, но ще се справите.


image0 (9K)