Хороскопът за 29 март: Мъжете са във финансова кондиция, жените – емоционални и непредсказуеми

В неделя ще ви се наложи да вникнете по-внимателно в думите на хора от семейството ви или на такива, с които ви предстои да имате контакт. Опитайте се да разберете тяхната позиция и техните чувства, независимо колко странни са те за вас.

Добро развитие могат да имат ваши финансови дела или разговори свързани с пари, които евентуално ще проведете с мъж. Като цяло мъжете ще бъдат в по-добра позиция в паричните си дела, отколкото жените, които ще са по-емоционални и непредсказуеми.

Денят вещае събитие от важен характер, което ще изиска подарък или букет с цветя, но всеки индивидуално ще вземе решение дали да присъства на такова събиране, според конкретната ситуация около COVID-19 в собствената си страна.

В неделя част от разговорите ви ще бъдат свързани с новина или събитие свързано с жена от кръга ви приятели. През този ден младите мъже трябва да са по-разумни при даване на обещания или при ангажиране с различни важни неща, тъй като има вероятност да преценят неправилно ситуацията и да вземат погрешни решения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очаквайте новини, разговори или имейл от човек, който живее в друг град или държава.

Някои от разговорите или ангажиментите ви могат да имат връзка с човек, който е в Отвъдното. Съновидения, свързани с такива хора са много вероятни и носещи важни послания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, нови или стари познанства и приятелства ще имат неочаквано развитие и ще са в основата на различни преживявания. Денят ще бъде динамичен и емоционален и ще остави важен спомен в живота ви.

В неделя не игнорирайте значението на сънищата или предчувстията си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще се опитате да приключите с един ангажимет, за да имате ресурси и време да се възползвате от един нов шанс или предложение. Възможно е да възникне леко здравословно неразположение, което не бива да допускате да се усложни.

Новините или събитията, които се случват на разстояние от вас, ще са повод за по-чести разговори с роднини или с приятели.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя новини, свързани с приятели ще ви създадат притеснение, което няма да продължи дълго. Ако имате някаква уговорка с жена, ще настъпи ситуация, която ще я промени.

Избягвайте да задълбочавате неприятности или деликатни отношения, защото напрежението около вас е достатъчно голямо и без подобни натоварвания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)