Хороскопът за 23 февруари: Ще имате финансови отношения с Козирог, Телец или Дева

В неделя използвайте влиянието на емоциите и чувствата в живота ви, за да проведете един откровен разговор, по въпроси които са важни за вас и за вашия личен комфорт. Няма да сте много активни физически, но ако имате конкретни ангажименти за изпълнение, вложете цялото си усърдие и не претупвайте нещата.

Може да се окаже, че напразно планирате покупка на подарък или други действия свързани с важно събитие в живота на приятел. Възникването на нови обстоятелства ще променят тази ситуация.

Ще имате финансови отношения или разговори с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Възможно е да имате контакти с момиче или с млада жена, която ще пътува през този ден, или която живее на някакво разстояние от вас.

Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване по семейни причини. Изненадата може да бъде свързана с вашия любовен живот и да има връзка, както с едно неочаквано запознанство, така и с едно ново развитие на вече създадено такова.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще се фокусирате върху семейните си дела, особено такива, които ще изискат провеждането на някои неприятни разговори. Ще бъдете по-емоционални и докачливи, което ще затрудни хората около вас да разберат мислите ви или да проявят търпение към вашите действия.

Като цяло това е един важен и успешен ден за вас, стига да успеете да наложите контрол върху тези негативни емоции, за които вече споменах.

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, в неделя ще ви бъде трудно да работите и да изпълнявате ангажиментите си. Ще сте настроени конфликтно или критично спрямо изискванията или очакванията на други хора. Подобни настроения ще ви правят трудни за комуникация и лесно ще провокират противоречия и напрежение в дома или на работното ви място.

Ще сте склонни да виждате проблеми там, където не съществуват и сами да си създавате някакви мрачни очаквания и настроения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се окажете ангажирани с много хора по различни причини.

Ще имате повече разговори или ангажименти с хора от семейството си, разговори или срещи с приятели, контакти с непознати хора или делови срещи (независимо, че днес е неделя).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще имате възможност да си починете и да използвате деня за различни развлечения. Ще имате настроение за приятни, романтични или интимни преживявания, и се надявам да срещнете подобни емоции от страна на партньора си.

Възможно е да вземете важни решения, тъй като ще имате по-голяма яснота за някои събития през следващата седмица. Не са изключени неочаквани събития, които да ви донесат успех или печалба.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 


image0 (9K)