Хороскопът за 23 март: Не се притеснявайте да премахвате ненужните вещи и хора по пътя си

В понеделник ще сте по-големи оптимисти относно развитието на някои лични или обществени дела и събития.

Не допускайте в мислите си безпокойство или склонност към преувеличения, тъй като всичко около вас се развива по един добър за вас начин. В понеделник ще трябва по-сериозно да се ангажирате с обсъждането или търсенето на практични решения свързани с ваши деца или млади роднини.

Не се страхувайте да се освобождавате от ненужни неща или хора, тъй като това, което е пред вас е много по-стойностно и перспективно за вашето развитие.

В понеделник може да възникне напрежение около имот или имущество, което се намира на някакво разстояние от вас. Едва ли обаче ще успеете да намерите разрешение на този проблем или ситуация.

Жените, родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще преживеят важно събитие в дома си или чрез някои от кръга си роднини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще бъде важно да имате предварителен план за задачите и ангажиментите си, според техния приоритет.

Това ще бъде един благоприятен ден за разговори, свързани с работа или с обществения живот.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще преживеете конфликт, който ще остави след себе си у вас някаква обида или разочарование. Като цяло денят ще изиска по-голяма дипломатичност в комуникацията ви с други хора.

Ще възникнат интересни идеи, чиято реализация ще обмисляте през следващите дни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате благоприятен ден за развитие на професионалните си дела, но ще ви липсва достатъчно физическа енергия. Ще получите противоречиви новини за важни събития.

В понеделник ще следите с интерес или притеснение събитие в живота на роднина или приятел, който живее в друго населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще се фокусирате върху пропуснати ангажименти и задачи от изминалата седмица и евентуалната възможност да приключите с тях през следващите дни.

Възможно е в началото на седмицата да ви ангажира разрешаването на проблем, свързан с роднини или имущество, които се намират в друго населено място. Понеделник ще бъде ползотворен за работата ви ден, с възможности за постигане на конкретни успехи.

През този ден ще вземете решение, свързано със семейството ви, което може да има връзка с предстоящо важно събитие.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

 


image0 (9K)