Хороскопът за 23 май: Бъдете предпазливи във финансовите дела, не се предоверявайте

Събота ще бъде един разнообразен ден, в който ще можете да реализирате различни промени, да пътувате или да преживеете някаква авантюра. През този ден ще бъде важно да комуникирате повече с човека до вас, което ще освежи любовната ви връзка.

Ако пътувате и шофирате, избягвайте прояви на самонадеяност. В събота тези от вас, които работят вероятно ще се сблъскат с някакъв инцидент или с неочаквана ситуация, в която не трябва да се реагира прибързано. Дайте си време да прецените реалистично нещата и да вземете най-правилното решение.

Събота вещае здравословен проблем, свързан с момче или с млад мъж или друго сложно емоционално преживяване.

Както писах в началото, това ще бъде благоприятен ден за пътуване, който вероятно предварително ще се планира и организира според вашите желания и нужди.

Във финансовите си дела бъдете предпазливи и не очаквайте изпълнение на обещания, ако имате подобни очаквания за този ден.

Ако сте родени под знака Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще обсъждате възможност за нова или допълнителна работа. Днес ще бъдете зависими в решенията си от хора, които живеят с вас.

Очаквайте радостно събитие или новина, свързана с човек от семейството ви или от кръга ви роднини. Този ден вещае важно събития или разговор свързано с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде един динамичен, но нестабилен ден за вас. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира към вземане на решение за една необходима промяна. Запазете спокойствие, ако ви се наложи да отложите свои планове или срещи.

В любовта ви очакват емоции, но контролирайте собствените си чувства, за да не възникне нежелано напрежение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, особено ако планирате да съчетаете полезните с приятните неща. Ако останете в дома си, ще ви се наложи да оправяте неща, които сте изоставили през седмицата.

Отделете повече време за родители или за собствените си деца. Конфликтите ще са съпроводени с много емоции и обвинения (там, където възникнат такива).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота може да свършите много работа, затова не бъдете мързеливи или апатични. Съдбата ще ви даде възможности да постигнете много в дома си, в стопанството или на работното си място.

Ще ви заинтригува новина от друго населено място. Неприятна новина свързана с хора, които познавате може да ви разстрои или разочарова. Може да обсъждате действия от финансов характер, с които ще се ангажирате през новата седмица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа

 

 

 

 


image0 (9K)