Хороскопът за 22 март: С дипломатичност и благост можете да постигнете много

В неделя се опитайте да зачитате мнението и волята на хората около вас и не създавайте излишно напрежение в дома или в средата, в която живеете.

Можете да постигнете много чрез дипломатичност и благост в думи и действия. Прекалената чувствителност може да ви направи колебливи при вземане на решения или при изпълнение на някои важни задачи, което ще ви създаде допълнителни проблеми.

Възможно е да ви притеснят неблагоприятни новини свързани с вашата работа или бизнес. Решение на ръководството или на държавни институции могат също да бъдат причини за промени във вашите планове или начин на живот.

Повече изненади в ежедневието си днес ще имат младите хора, но доколко те ще бъдат приятни или не, ще е строго индивидуално. Финансовите ви дела ще са в застой или по-скоро ще ви носят притеснение и несигурност.

Ще ви се наложи да отложите една предварително уговорена среща, но това не вещае някакви проблеми.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате възможности да реализирате някои ваши важни идеи. Ще имате контакти с хора, с които ще обсъждате различни обществени и политически събития.

Ще ви развълнува новина свързана с човек, когото познавате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще следите с интерес развитието на неочаквани събития.

Ще преживеете изненади свързани с хора, които познавате. Това ще бъде ден, в който ще трябва да се вземат решения или да се обсъдят идеи за следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеете неочаквани събития,  свързани с жена. В неделя не правете планове за новата седмица, а се опитайте да приключите недовършени задачи (ако е възможно).

Предстоят непредвидени събития, които ще променят развитието на ваши планове и ангажименти.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя може да имате желание да разговаряте с приятели по проблеми, които създават напрежение в ежедневния ви начин на живот.

Може да преживеете притеснение свързано с ваше очакване за пътуване, или с хора, които живеят в друг град или държава. Това ще бъде благоприятен ден за разговори с хора, с които планирате ангажименти или бизнес дела в близко бъдеще.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)