Хороскопът за 22 май: Не позволявайте на децата си да ви манипулират

В петък ще ви бъде трудно да запазите лоялност в отношения с хора, които вършат нередни, злонамерени неща. Трудно или почти невъзможно ще бъде да ги подкрепите, както и да ги разубедите в собствените им действия.

Това е ден, който ще бъде важен за вашите романтични и любовни отношения. Възможни са разговори, свързани с бъдещо съвместно съжителство или брак. Не допускайте манипулативни действия от страна на децата ви, които ще искат на всяка цена да постигнат свое желание. Особено настоятелни и изобретателни ще бъдат тези от тях, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ще останете доволни от съвета или подкрепата, която ще дадете на приятел (Риби, Рак или Скорпион) за да реализира свой план, идея или за да се стабилизира след период на затруднения. Мъжете над 35 години да избягват всякакви прояви на ревност, ситуацията ще се обърне в нежелана, непредксзуема посока на развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате благоприятно време за планиране на семейния си бюджет. Това всъщност ще е повече от наложително поради предстоящи важни събития и разходи. Ще ви се наложи да обсъждате с роднини, приятели или колеги, ангажименти от финансов характер. Мнозина от вас ще имат срещи и разговори с приятели.

В петък може да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Любовният ви живот не вещае изненади.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще проведете разговор, който касае бъдещето на ваш роднина или приятел. Възможно е да ви поискат съвет, мнение, насоки.

Любовният живот на повечето от вас ще е интересен, въпреки че може да не се развива според очакванията ви. Като цяло денят ще е благоприятен за получаване на пари, работа с финансови документи и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък се опитайте да запазите баланс между семейните (домашни) и професионалните задължения. Постарайте се да свършите повече работа днес за да можете да си осигурите спокойствие през почивните дни. Разговор с приятел ще ви изнанада с получената от него/нея информация.

Възможно е кратко напрежение в брачните ви отношения. В любовта прояете склонност към отстъпки или компромиси, не е време за битки.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще преживеете безпокойство свързано с проблем в дома ви или възникване на неочакван битов ремонт. Внимавайте при покупката на нови вещи или дрехи.

В любовните си и семейни отношения ще проявите по-голяма активност. Ваша нова любовна връзка може да създаде неочаквано напрежение с роднини или с приятели. Внимавайте за какво си харчите парите, особено ако се надявате на нови приходи през следващата седмица.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)