НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 21 февруари: Внимавайте да не станете жертва на прекалената си емоционалност

В петък ще имате възможност да приключите почти всички задачи, които са ангажирали вниманието ви през седмицата.

Възможно е да преживеете някакво разочарование в личните си дела, поради погрешни действия във важни за вас отношения. Не допускайте да станете жертва на прекалената си емоционалност и се пазете от прекомерна привързаност към някого. Отношенията ви с жени ще са сложни и непредсказуеми и могат да преминат през някои неприятни недоразумения.

Този ден ще бъде благосклонен към представителите на земните и въздушни знаци, което не бива да ги прави самонадеяни и неразумни.

В петък ще се наложи да промените ваш план за почивните дни, но промяната ще бъде хубава.

През този ден избягвайте уреждане на имуществени дела свързани с документи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да имате ден с интересни и запомнящи се преживявания. Петък вещае изненади или появата на нови шансове, които ще изискват от вас вземане на нови или важни решения.

Това ще бъде благоприятен ден за съдебни и юридически дела, за начало на някаква промяна.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате повече напрежение при изпълнението на ежедневните си задачи. Възможно е да възникнат някои нови обстоятелства или нови неотложни ангажименти.

Преди всичко ще бъде важно да бъдете отговорни и изпълнителни на работното си място. Така ще може да запомните този ден с конкретни успехи или постигнати важните резултати.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък може да бъде специален ден за вас ако сте отворени към нови неща или хора, които ще се появят в живота ви през този ден.

Добро развитие ще имат вашите семейни и домашни дела. Всичко, с което ще се ангажирате през този ден и което ще има значение за дома ви, ще може да бъде направено по най-добрия за вас начин.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да сте все още под въздействието на някои негативни емоции и преживявания от предишните няколко дни. Възможни са интересни и полезни за вас контакти с мъж, който живее или работи в друго населено място.

Ваша приятелка или роднина ще ангажира вниманието ви с нейните любовни тревоги или преживявания.

Благоприятен ден за финансови дела и ангажименти свързани със семейството ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Стара Загора е домакин на регионален семинар за прилагането на…