НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 18 януари: Чакайте важни новини от приятели

Новата седмица е добре да започнете с ангажименти, които ще изискат от вас една по-отговорна работа и една по-различна нагласа към новите обстоятелства в професионалния ви или обществен живот.

Всеки успех ще зависи от умението ви да балансирате, да съхранявате хармония около себе си и в отношенията си. Избягвайте излишните тревоги и страх. Не губете време да следите какво правят другите, а се фокусирайте върху личните си дела.

Проявите на егоизъм могат да ви върнат много назад в развитието ви, както и желанието да командвате “парада” в дома си.

Ще запомните понеделник с важни или полезни за вас новини от приятели. Мнозина ще се ангажират със специално събитие свързано с бебе, с дете или млад човек.

Мъжете над средна възраст родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей да бъдат внимателни и да се пазят от кражба, загуба или други неприятни инциденти.

За някои жени над 35 годишна възраст, понеделник носи неочаквано пътуване или неочаквани събития с хора, които се намират на разстояние от тях.

Младите мъже ще обмислят една среща или събиране и участието си в едно такова събитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, всичко ще се развива противоположно на вашите очаквания. Възможно е да имате усещане, че нищо не зависи от вас и сами да си създадете комфорт освободен от нервност и паника.

Ако трябва коригирайте плановете си, дори това да предизвика спор с хора около вас. Умението ви да действате практично сега ще ви бъде от голяма полза. Ако имате някакво здравословно неразположение не го омаловажавайте!

Ако сте родени под знака на Телец, Козирог или Дева, понеделник идва с някои изненади и неочаквани ситуации.

Ще имате важен ангажимент или повече работа, неща които трябва да се приемат отговорно и сериозно. Още в началото на седмицата ще трябва добре да подготвите графика си за следващите работни дни, тъй като ще имате много задачи, които ще трябва да изпълните без отлагане.

Ще имате добра защита от Съдбата срещу всякакви неблагополучия, затова не си позволявайте хитроси, измами и манипулативни действия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вашите чувства, емоции и действия ще се влияят в голяма степен от хората, с които живеете под един покрив.

Този ден е важен не само като първи ден от седмицата, но и поради решителни действия, промени или важни задачи, с които ще се ангажирате.

Неприятностите, където възникнат такива, ще са вследствие на по-голямото напрежение около вас.

За съжаление в понеделник може да възникне инцидент, който да създаде неочаквана ситуация в живота ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник може да възникне по-голямо напрежение в делата ви, ако не сте успели да приключите през изминалата седмица с ангажименти, които са важни за семейството ви.

Възможно е да изчаквате действията на ваши роднини, от които зависи развоя на семейните ви дела. Ще следите с внимание действия или събития свързани с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Младите жени ще запомнят този ден с приятно преживяване или важна новина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"Продължителната употреба на електронни устройства води до големи промени -…