Хороскопът за 17 февруари: Не гледайте песимистично на неприятности на работното си място

В понеделник избягвайте работа, която ви прави лесно уморяеми и отегчени. За вас ще бъде полезно да се стремите да научите нови неща, да вложите нови умения в работата си и въобще да проявите някакви новаторски действия.

Въпреки затрудненията, които ще имате при организиране и изпълнение на финансовите си дела, този ден ще ви даде необходимите обстоятелства за тяхното благоприятно развитие или приключване.

В понеделник може да поканите приятели в дома си или да отидете в дома на ваши приятели, с които да имате интересни разговори за събития от различен характер. Избягвайте да гледате песимистично на някои неприятности на работното си място (особено такива, които евентуално ще възникнат между вас и колеги, клиенти).

Конкретната ситуация може да се дължи на по-голямата емоционалност и чувствителност между хората, и ще може да бъде преодоляна с такт и разбиране. Възможно е да ви изненада една лъжа или скрита от вас ситуация, свързана със семейството ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в никакъв случай не се затваряйте между четири стени. Дори да се чувствате уморени или депресирани, търсете контакти с приятни и интересни за вас хора.

Обмяната на енергията ви с други хора ще бъде много важна за собственото ви психическо и емоционално възстановяване. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, което ще ви донесе важни и полезни за вас новини, събития, преживявания или нови възможности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще правите нещата бавно, преценявайки много внимателно всяка ваша стъпка или действие. Събитията ще ви срещнат с различни хора и на вас ще ви бъде трудно да се нагаждате към различни характери и начини на общуване.

Хубавото е, че няма невъзможни неща и че вие ще имате възможност да се представите в най-добрата си светлина.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде край и начало на нов етап на развитие, приключване на едни и начало на нови планове, и въобще ще възникнат промени от най-различен характер.

Нещо, което изглежда толкова зле, всъщност ще се окаже добро за вас. Избягвайте страхове за бъдещето си, независимо в каква ситуация се намирате. Този ден вещае важни новини и получаване на важен документ.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще фокусирате вниманието си върху материалните неща от живота, които ви създават комфорт или дискомфорт.

Това ще бъде благоприятен ден за ремонти в дома или за покупка на важни вещи. Като цяло този ден вещае благоприятни преживяване и събития, като по-голяма част от тях ще бъдат свързани с жени.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)