НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 17-ти април: Важно е да се радвате на малките успехи!

Важно е да приемете и да се радвате на значимостта на малките успехи, които постигнахте през седмицата.

Събота – време не само за трезва преценка на извървения от вас път през седмицата, но и за събиране на кураж още по-смело и усърдно да продължите напред. Мнозина от вас ще започнат този ден с настроение и желание да направят добри неща. Но хубавото и лошото ще вървят ръка за ръка през този ден. Някои събития ще ви натоварят с разочарование, тъга, болка от една раздяла или неуспех. Други ще ви заредят с оптимизъм, че идва нова позитивна вълна в живота ви.

За някои от вас събота ще бъде ден за лечение в дома или в болница, за други ще се изиска да се положат грижи за болен човек и т.н. Здравето ще бъде приоритет за голяма част от хората през този ден, въпреки че проблемите ще са различни. През този ден ще имате причина за динамично общуване с членове на вашето семейство и с роднини по важни финансово – имуществени дела.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще намери начин да ви изненада, с нещо което въобще не е било в очакванията ви. Този ден може да се запомни с важно събитие в семейството, с важни разговори или решения. Това ще бъде благоприятен ден за събирания с роднини по най-различен повод. Ценете семейството си повече от всичко, защото то е вашата опора.

Овен – търсете хармония в личните си и домашни отношения. Зарадвайте с подарък или с по-голямо внимание, хората, които ви обичат.

Лъв – един чудесен ден, за който ако имате предварителна програма, подготовка и нагласа ще може да постигнете много.

Стрелец – разговори свързани с ваши лични или семейни финанси ще са повече от необходими.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде благоприятен ден за пътуване и за комуникация с хора от различни разстояния. Може при различни обстоятелства да срещнете интересни хора или стари познати. Ще ви се наложи да следвате волята или желанието на член на вашето семейство или роднина, което може да създаде известно напрежение в отношенията ви.

Телец – ще ви бъде трудно да се преборите с особености на собствения ви характер, които създават проблеми в отношенията ви с хора около вас.

Дева – почистете дома си, пренаредете вещи и мебели, с цел по-добра функционалност.

Козирог – приятелските отношения на младежите и младите мъже Козирог ще изискат една по-голяма яснота в очакванията, които имате един към друг.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде ден, в който ще разисквате и разрешавате различни финансови дела. Може да боравите с документи или с пари, което едва ли ще създаде някакъв проблем. Всъщност днес някои могат да се зарадват на неочаквани пари или печалба.

Близнаци – ще сте склонни сами да си създавате напрежение. Имате натоварена програма, но се старайте да вършите нещата бавно, без припиране и с идея, че времето ще ви стигне.

Везни – събота ви носи различни изненади, подгответе се добре!

Водолей – неприятности, които възникнаха през седмицата ще ви притиснат да вземете решение или да действате конкретно по тяхното разрешаване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще можете да си починете и да се насладите на някои приятни занимания. Това ще бъде благоприятен ден за пътувания и развлечения извън дома ви. Можете да планирате работата и професионалните си задължения за следващата седмица.

Рак – чудесен ден, с възможности за всеки един от вас да запомни този ден със специално преживяване или с добре свършена работа.

Скорпион – ден благоприятен за зачеване, за раждане на дете, за вземане на важни решения свързани с дете.

Риби – сложен ден, в който най-доброто, което може да направите е да следвате събитията.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
Ловджийско куче нахапа две деца в двора на детската градина…