НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 16 февруари: Не бъдете егоистични и властолюбиви!

В неделя се опитайте да завършите с неприключените си задачи от последните 3 – 4 дни. Днес се погрижете за собственото си или на близък човек здраве.

Този ден може да ви даде много като шансове и възможности, но може и много да вземе, ако допуснете гордост, егоизъм или властолюбиви в действията си.

В неделя може да обсъждате бъдещи действия свързани с документи или различни формалности, които касаят имущество, което притежавате. В любовния ви живот може да настъпи леко охлаждане, поради противоречия между вашите желания и тези на партньора ви. Жените да обърнат сериозно внимание на гингологични неразположения.

В семйството си ще имате повече задачи и ангажименти, правете нещата бавно, стъпка по стъпка и избягвайте натоварване.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вниманието ви ще ангажира роднина, който преживява сериозна лична или семейна криза. В неделя са възможни съновидения свързани с починали родственици.

Ще усетите неприятно въздействие или коментари за гърба си от страна на личност, с която сте прекъснали отношения преди време.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате възможност да се зарадвате на благоприятни за вас новини свързани с пари.

Семейството ви ще бъде източник на енергия и специални преживявания.

Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако не се вглъбите твърде много в собствената си работа или проблеми.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще има очаквано за вас развитие на предварително планирани ангажименти и задачи. Възможни са здравословни неразположения или грижи свързани със здравето на близък човек.

През този ден ще имате повече социални, семейни или професионални контакти.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя насочете вниманието си към конкретни действия, чиито завършек ще очаквате до края на деня. Възможно е да имате финансови отношения, които ще се развият благоприятно.

Ще бъдете по-смели в планирането на действията си и ще имате оптимистични очаквания за тяхното реализиране в рамките на следващата седмицата.

Ако сте притеснени от вече възникнали неприятности в дома или в семейните си отношения, в неделя едва ли ще намерите най-доброто разрешение за тях. Каквото и да е тяхното естество, то ще изисква един по-дълъг период от време за намиране на правилното им разрешение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
САЩ ще финансират енергийни проекти за 1 милиард долара в…