НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 16-ти април е вече тук!

Може да се събудите с усещането, че сте пропуснали през седмицата да изпълните някаква важна задача или обещание. Все още до края на този ден имате възможност да коригирате някои свои пропуски и закъснения, споделя ЗАРАТА.

Петък няма да толерира припряност, нервност, търсене на вина у другите за ваши собствени грешки, прояви на хитрост и дори кражби. Подобни действия много бързо ще бъдат забелязани и назакани съответно от Съдбата по един странен, болезнен, но възпитателен начин.

Ще се следят и обсъждат събития в живота на жена, родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Мнозина ще пътуват предимно по семейни причини или със семейството си. Подсигурете се добре за най-различни ситуации.

Неочакваните конфликти ще изискат от вас добре обмислени реакции. Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятен ден за получаване на пари и за постигане на някаква макар и минимална печалба.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще проведете интересен разговор, чрез който ще получите важна информация или съвет. Денят носи момент на напрежение, което ще дойде чрез различни събития или новини, които може да не са подвластни на вашия контрол. Ако нямате важна причина за пътуване по-добре си останете в къщи.

Овен – не допускайте неяснота, прикритост или потайност в действия и думи.

Лъв – ще ви бъде приятно да бъдете с по-млади от вас хора, но се старайте да не ги отегчавате с ваши разбирания за живота. Спомените от детството ви ще влияят по някакъв начин на действията ви.

Стрелец – не се натоварвайте физически. Грижете се по-сериозно за здравето си. Ако имате нужда от почивка – почивайте!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, избягвайте прояви на подозрителност и недоверчивост. Не приемайте всяко странно или подозрително действие към вас, като опит за измама или манипулация. В личния ви живот денят носи приятни емоции и преживявания. Вероятни са събития, като събиране или среща, които ще са предварително планирани.

Телец – ще искате да реализирате поне една малка промяна в дома си, в градината и въобще да направите нещата по един по-красив начин.

Дева – липсата на достатъчно самочувствие може да се дължи на някои събития от вчера. Заредете батериите си с приятни занимания и срещи с любими хора.

Козирог – покажете стабилност в дома си и нека хората да могат да разчитат повече на вас. Това ще има чудесно влияние върху самочувствието ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще очаквате развитието на важни за семейството си дела, които поради някаква причина ви носят притеснения. В някои случаи те могат да имат връзка със здравето на човек от семейството. Една конфликтна ситуация ще ви накара да размислите за собственото си поведение. Като цяло това е ден, който ще изиска от вас да бъдете по-толерантни и дипломатични в отношенията си с хората около вас.

Близнаци – срещи и разговори с приятели ще ви “заринат” с разнообразна информация и в един момент може да се почувствате необяснимо уморени.

Везни – чудесен ден за работа или действия свързани с пари. Чистотата в действията ви ще определи и резултатите, които ще постигнете.

Водолей – петък ще благоприятства развитието на неща, които са важни за вашия личен живот и комфорт.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще трябва да изпълните отговорно рутинните си задачи, които имате за този ден. Ще планирате разходи свързани с родственик или ще имате такива, които ще са от важно значение. Внимание ще изискат ваши действия свързани с финансов документ, договор, разплащания, за които трябва да получите разписка и др. Този ден ще благоприятства организирането или осъществяването на пътуване свързано с някакви приятни или важни за вас емоции.

Рак – отношенията ви с друг мъж ще бъдат поставени на изпитание. Следете разговори или информация, която ще получите от хора родени под знака на Стрелец, Лъв или Овен.

Скорпион – действията ви в голяма степен ще зависят от действия и решения на хора родени под земните зодиакални знаци.

Риби – чудесен ден, стига да знаете какво искате и най-вече как да го постигнете. Ако витаете из облаците може да пропуснете един важен за вас шанс.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
  Юношеските национални тимове до 17 години на България и…